«Ιούδας» για 200.000 δολάρια: Ο αδερφός της ερωμένης του Μπέζος «κάρφωσε» το παράνομο ζευγάρι

«Ιούδας» για 200.000 δολάρια: Ο αδερφός της ερωμένης του Μπέζος «κάρφωσε» το παράνομο ζευγάρι

Σύμφωνα με την Wall Street Journal και άλλα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, ο Μάικλ Σάντσεζ ήταν ο άνθρωπος που έδωσε στο National Enquirer τις φωτογραφίες με το πέος του μεγιστάνα της Amazon, καθώς και τα... πιπεράτα μηνύματα που έστελνε στην ερωμένη του

bezos-sanchez_main01
Νέα στοιχεία για το πολύκροτο ειδύλλιο του μεγιστάνα της Amazon, Τζεφ Μπέζος, με την «καυτή» Λόρεν Σάντσεζ, έρχονται στο φως, ανατρέποντας όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής γύρω από αυτό το «ροζ» σκάνδαλο.

Καθώς φαίνεται, ο άνθρωπος που «διέρρευσε» στο National Enquirer τις φωτογραφίες με το πέος του, που έστελνε ο Μπέζος στην Σάντσεζ, καθώς και τα... πιπεράτα μηνύματα, με τα οποία την «πολιορκούσε» -τύπου «θέλω να σε μυρίσω»... «Θέλω να σε εισπνεύσω μέσα μου»... «Σ' αγαπάω, ζωντανό κορίτσι. Θα σου το δείξω με το σώμα μου, με τα χείλη και με τα μάτια μου, πολύ σύντομα»- δεν ήταν άλλος από τον... αδερφό της 49χρονης ερωμένης του!

Πηγή με γνώση του θέματος, που επικαλείται η Wall Street Journal και άλλα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο Μάικλ Σάντσεζ πληρώθηκε από το περιοδικό με το ποσό των 200.000 δολαρίων, προκειμένου να «καρφώσει» την αδερφή του και τον παντρεμένο, δισεκατομμυριούχο εραστή της.

Ο ίδιος ο Σάντσεζ, πάντως, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, έσπευδε να... πάρει από πάνω του τις υποψίες ότι εκείνος ήταν ο «ρουφιάνος» της υπόθεσης, λέγοντας ότι η αδερφή του έστελνε σε όλους τους φίλους της, τις «dick pics» του Μπέζος.

Το πλέον εντυπωσιακό στην ιστορία, είναι ότι η Λόρεν Σάντσεζ και ο Τζεφ Μπέζος φαίνεται πώς έκρυβαν για πολύ καιρό ένα «φίδι στον κόρφο τους». Ο Μάικλ Σάντσεζ ήταν από… πάντα πληροφοριοδότης του σκανδαλοθηρικού εντύπου και εκείνος που το «τροφοδοτούσε» με πληροφορίες για το ειδύλλιο από την πρώτη στιγμή. Όταν του ζήτησαν να τους πάει και αποδείξεις, εκείνος το έκανε, με το αζημίωτο βέβαια...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης