Οι φίλοι του Μπέκαμ τον τρολάρουν μετά τις θερμές ευχές για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ

Οι φίλοι του Μπέκαμ τον τρολάρουν μετά τις θερμές ευχές για τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ

«Χρόνια πολλά μεγαλειότατη. Σας ευχαριστώ που πάντα αποτελείτε την έμπνευση που αξίζει στη χώρα μας» έγραψε ο Μπέκαμ

bek-new-1
Μπούμερανγκ γύρισε για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ η επιλογή του να εφράσει με θέρμη τις ευχές του στη βασίλισσα Ελισάβετ για τα γενέθλιά της.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε για τη βασίλισσα Ελισάβετ αναρτώντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Χρόνια πολλά μεγαλειότατη. Σας ευχαριστώ που πάντα αποτελείτε την έμπνευση που αξίζει στη χώρα μας. Να έχετε την καλύτερη ημέρα».

Μπορεί η ανάρτηση του Μπέκαμ να συγκέντρωσε σχεδόν 1 εκατ. like ωστόσο αρκετά ήταν τα σχόλια που τον επέκριναν για το ύφος του συνδέοντάς το με τις προσπάθειές του να χριστεί ιππότης.

«Δεν πρόκειται να γίνεις ιππότης, ξέχασέ το Ντέιβιντ» έγραψε ένας χρήστης, «αλήθεια θες πολύ να γίνεις ιππότης Ντέιβιντ» σχολίασε ένας δεύτερος, «πάλι ψάχνεις να γίνεις ιππότης, Ντέιβιντ;» αναρωτήθηκε ένας τρίτος, «ακόμα προσπαθείς φίλε, ε;» έγραψε ένας τέταρτος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Birthday your Majesty Thank you for always being the inspiration our country deserves .. Have the most amazing day @kensingtonroyal @sussexroyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Κλείσιμο


Αν και ο Μπέκαμ έχει καλές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια και έχει επισκεφτεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ, εντούτοις δεν έχει χριστεί ιππότης κυρίως λόγω της διαρροής του 2017 όταν και ειδαν το φως της δημοσιότητας ηλεκτρονικά του μηνύματα στα οποία έγρφε ότι εργαζόταν για τη UNICEF μόνο και μόνο για την τιμή αυτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης