Χάρι - Μέγκαν: Η Βρετανία στο «πόδι» για το νέο βασιλικό μωρό

Χάρι - Μέγκαν: Η Βρετανία στο «πόδι» για το νέο βασιλικό μωρό

Αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας  - Στο σπίτι της θέλει να γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ - Τα στοιχήματα για το όνομα

meghan_harry_art
Από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα αναμένεται να έρθει στον κόσμο το νέο βασιλικό μωρό της Βρετανίας, καθώς η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν είναι πολύ πιθανό να γεννήσει ακόμη και σήμερα, σύμφωνα με πηγή του Παλατιού.

Το Νοσοκομείο Frimley Park στο Surrey, το οποίο απέχει 30 λεπτά από το Frogmore Cottage, όπου διαμένει το πριγκιπικό ζευύγος, βρίσκεται επί ποδός. Η πανευτυχής μέλλουσα μητέρα λέγεται ότι σχεδιάζει να μείνει όσο το δυνατό περισσότερο στο σπίτι της, ωστόσο θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε περίπτωση που υπάρξει η οποιαδήποτε επιπλοκή.

Πηγή των Ανακτόρων δήλωσε στην Sun: «Δεν θα αργήσει. Η Μέγκαν είναι πραγματικά ευτυχισμένη. Φυσικά και έχει αγωνία ως πρώτη φορά μαμά, αλλά τόσο εκείνη, όσο και ο Χάρι ανυπομονούν»

«Τα σχέδια δεν έχουν αλλάξει, η Μέγκαν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει. Λαμβάνει τις ιατρικές συμβουλές καθημερινά. Την ώρα του τοκετού θέλει να παραμείνει στο σπίτι της όσο το δυνατόν περισσότερο, ωστόσο εάν κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, θα το κάνει», ανέφερε.

Στο Instagram κυκλοφόρησε εδώ και κάποιες ώρες από εκπομπή του εξωτερικού ένα βίντεο με δημοσιογράφους -το οποίο κατέβηκε εν συνεχεία- να βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι του ζεύγους και να περιμένουν τη Μέγκαν να γεννήσει.

Η δούκισσα θα γεννήσει στο σπίτι της όπως είχε αναφερθεί σε διάφορα δημοσιεύματα και απλά πλέον όλοι περιμένουν την ανακοίνωση.

Κλείσιμο
Η Μέγκαν Μαρκλ προετοιμάζεται για τη γέννα με διαλογισμό και γιόγκα, όπως είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» , προσθέτοντας πως, αν και η ίδια θέλει να γεννήσει στο σπίτι και μέσα στο νερό, οι γιατροί της έχουν συστήσει να επισκεφθεί το μαιευτήριο. Μάλιστα, η Ελληνίδα γυναικολόγος Μίνα Σαββίδου ενδέχεται να ξεγεννήσει τη Δούκισσα 

Τα τελευταία προγνωστικά για το όνομα

Τα στοιχήματα για το όνομα του νέου βασιλικού μωρού δινουν και παίρνουν. Εάν το παιδί είναι κοριτσάκι, τότε τα επικρατέστερα ονόματα είναι Νταϊάνα και Γκρέις, ενώ εάν είναι αγόρι το πιο πιθανό - σύμφωνα με τους bookmakers- είναι το όνομα Άρθουρ.

Γκρέις 6/1

Νταϊάνα 6/1

Ελίζαμπεθ 8/1

Άλις 12/1

Βικτώρια 16/1

Αν είναι αγοράκι: 

Άρθουρ  8/1

Φίλιπ 10/1

Τζέιμς 12/1

Άλμπερτ  16/1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης