Απίστευτη μεταμόρφωση: Ποια παρουσιάστρια έγινε Καίτη Γαρμπή, φορώντας το iconic σέξι φόρεμά της στη Eurovision το 1993

Απίστευτη μεταμόρφωση: Ποια παρουσιάστρια έγινε Καίτη Γαρμπή, φορώντας το iconic σέξι φόρεμά της στη Eurovision το 1993

kokklsd_arthroo
Το σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη πρόβα της Eurovision το δίνει ο Νίκος Κοκλώνης! Όχι μόνος του, αλλά μαζί με τη Δάφνη Μπόκοτα, που επιστρέφει στο θεσμό μετά από χρόνια για να θυμηθεί τα 18 συναπτά έτη που τον παρουσίαζε, συνδέοντας άρρηκτα το όνομά της με το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Το It’s Show Time αυτή την εβδομάδα αλλάζει μέρα και ώρα (πλέον θα προβάλλεται από το OPEN την Κυριακή στις 21.00, με αφετηρία αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου) και είναι το μεγαλύτερο Eurovision πάρτι που έχει γίνει ποτέ.

MATINA NIKOLAOU its show time


Στο σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη θα βρεθεί η Ελπίδα (και θα τραγουδήσει το θρυλικό Σωκράτη Εσύ Σούπερ Σταρ) ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ερμηνεύοντας τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια της Eurovision, ο Νίκος Κοκλώνης θα συνδεθεί στον αέρα με την Τάμτα (συμμετοχή Κύπρος 2019), αλλά και με τον Sergey Lazarev (συμμετοχή Ρωσία 2019), ενώ στο πλατό θα εμφανιστεί και το φαβορί της φετινής Eurovision Luca Hanni, που εκπροσωπεί την Ελβετία και σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες διεκδικεί την πρωτιά μαζί με τον Lazarev για τη Ρωσία και τον εκπρόσωπο της Ολλανδία Duncan Laurence.

kdjg
Κλείσιμο


Πέρα όμως από πραγματικούς συμμετέχοντες του θεσμού, φετινούς και παλιότερους, ο Κοκλώνης έχει οργανώσει εμφανίσεις-έκπληξη που θα κάνουν αίσθηση. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα ερμηνεύσει το Hold Me Now του Τζόνι Λόγκαν, που του είχε φέρει την πρωτιά, ενώ από στη σκηνή θα βρεθεί και η σέξι Καίτη Γαρμπή, σε ένα ανεπανάληπτο flash back στο Ελλάδα Χώρα Του Φωτός του 1993. Αν προσέξετε λίγο καλύτερα, δεν είναι η ίδια η Καίτη, αλλά η μοναδική Ματίνα Νικολάου σε μια απίθανη ερμηνεία. Όπως λέει τα κάνει όλα για έναν Νίκο, αυτή τη φορά όχι τον Μουτσινά, αλλά τον Κοκλώνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης