Λάτσιος: Είμαι απόλυτα υγιής - Ψεύδη τα περί κλονισμένης υγείας

Λάτσιος: Είμαι απόλυτα υγιής - Ψεύδη τα περί κλονισμένης υγείας

Ο Γιάννης Λάτσιος μέσω instagram διέψευσε τις φήμες περί κλονισμένης υγείας του - «Κατανοώ την άκρατη ανάγκη από κάποιους να κατασκευάζουν ειδήσεις – Θεωρούσα ότι η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής και αγωγής» 

latsios
Με έντονο τόνο απάντησε ο Γιάννης Λάτσιος σε όσους διακινούν σενάρια για δήθεν προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Ο κ. Λάτσιος τονίζει ότι αν και δεκαετίες τώρα έχει αποδεχτεί «την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις», ωστόσο θεωρούσε ότι «ακόμη κι αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας».

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram «λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου.
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής».

Αναλυτικά, η ανάρτησή του αναφέρει:


Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παραμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι».
Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που αναφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου.
Κλείσιμο
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Latsios (@giannislatsios) στις



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης