Η συνάντηση της Άννας Βίσση με τον Τάκη Ζαχαράτο και η… μεταμόρφωσή της

Η συνάντηση της Άννας Βίσση με τον Τάκη Ζαχαράτο και η… μεταμόρφωσή της

Η τραγουδίστρια πήγε στη θεατρική παράσταση «Ζω για σένα»

takiszacharatos5
Η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Παλλάς για να απολαύσει τον Τάκη Ζαχαράτο, στην παράσταση «Ζω για σένα».  Ανήμερα των Φώτων η τραγουδίστρια κάθισε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και δεν δίστασε να ανέβει στο stage και να τραγουδήσει live μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο.


Η Άννα Βίσση ζήτησε μάλιστα απο τον Τάκη Ζαχαράτο να την μιμηθεί χωρίς φόβο. Η συνύπαρξη τους στη σκηνή έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. «Απόψε πήγα στο Παλλάς να δω τον Τάκη Ζαχαράτο, και …χαλάρωσα, διασκέδασα, συγκινήθηκα, γέλασα με τη καρδιά μου αφού αφέθηκα τόσο στο ταλέντο και το χάρισμα του όσο και στην αλήθεια του που δεν φοβόταν να κρύψει σε καμία στιγμή!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στα social media.


Tο show, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού η Άννα Βίσση βρέθηκε στο καμαρίνι του Τάκη ζαχαράτου και μεταμορφώθηκε σε… Μαίρη Χρονοπούλου.  Ο Τάκης Ζαχαράτος, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες τους στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για την τεράστια τιμή! Δεν έχω λόγια για την βραδιά που μου χάρισες! Την αγάπη μου για την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια με την διαμαντένια φωνή την γνωρίζετε… κάθε συνάντηση μας είναι ένα όνειρο επί γης… Σαν Μαίρη & Ρένα στο «Ζω Για Σένα»!



Άννα Βίσση: Τραγούδησε live στο Παλλάς!


takiszacharatos2
takiszacharatos3
takiszacharatos4


takiszacharatos
takiszacharatos5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης