Ο Σάκης Ρουβάς στη δεντροφύτευση της Πεντέλης με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Ο Σάκης Ρουβάς στη δεντροφύτευση της Πεντέλης με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

 «Πόσο όμορφο είναι να βλέπει κανείς όλα αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν με μεγάλα χαμόγελα» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς 

sakisrouvas
Tην Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, ο Σάκης Ρουβάς έδωσε το «παρών» στη μεγάλη αναδάσωση στη Βορειοανατολική Πεντέλη. Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τους Δήμους της ανατολικής πλευράς της Πεντέλης διοργάνωσαν δεντροφύτευση, όπου φυτεύτηκαν σπόροι και μικρά δέντρα βελανιδιάς. Η περιοχή που αναδασώθηκε ήταν το σημείο που ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά το 2018.


Ο Σάκης Ρουβάς, ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα, στήριξε με τον δικό του τρόπο την προσπάθεια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την αναδάσωση της Πεντέλης. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ συνομίλησε με τα παιδιά, τους έδειξε πώς γίνεται η σωστή δενδροφύτευση και τα ενθάρρυνε να συνεχίσουν τις περιβαλλοντικές τους δράσεις.

Το σημείο συνάντησης που είχε δοθεί ήταν μπροστά στην Ιερά Μονή Παντοκράτορος (Νταού Πεντέλης), στις 10 το πρωί, με όλους όσους συμμετείχαν να δείχνουν πολύ ευδιάθετοι και χαμογελαστοί. «Πόσο όμορφο είναι να βλέπει κανείς όλα αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν με μεγάλα χαμόγελα σε μια ακόμη δεντροφύτευση, να ξαναδίνουν ζωή σε μια περιοχή που το έχει τόσο πολύ ανάγκη και να γίνονται παράδειγμα προς όλους μας» έγραψε στα social media o τραγουδιστής.


Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο Instagram:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης