Καμίνης (Θέμα 104,6): «Συζητάμε και την απαγόρευση των χημικών»

Καμίνης (Θέμα 104,6): «Συζητάμε και την απαγόρευση των χημικών»

Η θετική ψήφος του Κινήματος Αλλαγής προκύπτει, σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, από τα νούμερα, καθώς μόνο 70 συγκεντρώσεις πέρυσι είχαν πάνω από 1.000 άτομα.

kaminis
“Το κυριότερο είναι να υπάρχει η εγγύηση του δικαστή είτε στο στάδιο της απαγόρευσης, είτε στο στάδιο της διάλυσης μιας συγκέντρωσης” τόνισε ο Γιώργος Καμίνης, Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στον Θέμα 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

“Έχουμε μια υπεύθυνη στάση, αγωνιστήκαμε και φέραμε ουσιώδεις αλλαγές” στο νομοσχέδιο για τις υπαίθριες συναθροίσεις που ψηφίζεται σήμερα επισήμανε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας πως και “σήμερα αγωνιζόμαστε να φέρουμε και άλλες αλλαγές”, καθώς “υπάρχει το θέμα με την αστική ευθύνη των διοργανωτών”, το οποίο πρέπει να οριοθετηθεί, αλλά και το ζήτημα με τις αντιδιαδηλώσεις, σύμφωνα με τον Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Καμίνης γνωστοποίησε ακόμη πως “συζητάμε και την απαγόρευση των χημικών”, εξηγώντας ότι “υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διαλύσεις μια διαδήλωση”, καθώς ο ίδιος επισήμανε πως “είναι ένα θέμα, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι βλαβερό για την υγεία”. Στον αντίποδα, σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες χρησιμοποιούν το νερό αντί των χημικών υπενθύμισε ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Αναφορικά με τη στάση του κόμματός του στη σημερινή ψηφοφορία, “επί της αρχής θα ψηφίσουμε” υπέρ του νομοσχεδίου δήλωσε ο κ. Καμίνης και σημείωσε ότι “θα καταθέσουμε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία” για τις τροπολογίες για την αστική ευθύνη και για το θέμα του Προέδρου των Πρωτοδικών, περιέγραψε ο ίδιος.

Η θετική ψήφος του Κινήματος Αλλαγής προκύπτει, σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, από τα νούμερα, καθώς μόνο 70 συγκεντρώσεις πέρυσι είχαν πάνω από 1.000 άτομα. Στο πλαίσιο αυτό, “εγώ δεν ξέρω καμία πρωτεύουσα του κόσμου στην οποία όποιος θέλει όποτε θέλει να κλείνει τους δρόμους”, κατέληξε ο κ. Καμίνης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κυρανάκης (Θέμα 104,6): «Γελοιότητες τα περί Χούντας του κ. Ραγκούση»

Υπόθεση Καλογρίτσα: Η διαδρομή του «μαύρου» χρήματος από τους Χούρυ μέχρι τα συριζαϊκά media

Σκευωρία Novartis: Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ στη «διαφθορά της κυβέρνησης Σαμαρά» κι ας αποδείχτηκε ότι δεν εμπλέκονται πολιτικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης