Αυτοί είναι οι οκτώ βουλευτές του Βασίλη Λεβέντη

Αυτοί είναι οι οκτώ βουλευτές του Βασίλη Λεβέντη

Θα αλλάζουν κάθε εξάμηνο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

Αυτοί είναι οι οκτώ βουλευτές του Βασίλη Λεβέντη
Με εννέα βουλευτές θα εκπροσωπείται η Ένωση Κεντρώων (μαζί με τον αρχηγό του κόμματος) στο Κοινοβούλιο, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής. 

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην τους γνωρίζουμε, καθώς είναι νέα πρόσωπα που δεν μας έχουν απασχολήσει, σίγουρα όμως τους επόμενους μήνες, τόσο με τις παρεμβάσεις τους εντός και εκτός Βουλής θα βρεθούν στο προσκήνιο. 

Ο επικεφαλής του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, έχει δηλώσει ότι οι βουλευτές του κόμματος θα αλλάζουν κάθε εξάμηνο, εκτός κάποιων εξαιρέσεων. Το κριτήριο για τις αλλαγές θα είναι το κοινοβουλευτικό έργο, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης. 

Κλείσιμο
Δείτε όλους τους βουλευτές αναλυτικά 

Γεωργιάδης Μάριος (Α΄Αθηνών)


Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι γιος της συζύγου του κ. Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάμο. Είναι ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων.



Ο Μάριος Γεωργιάδης μέχρι την Παρασκευή εργαζόταν ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.

Καρράς Γεώργιος (Β΄Αθηνών)



Ο κ. Καρράς γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πόρο Τροιζηνίας. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, ασκεί ελεύθερη μαχόμενη δικηγορία από το 1975 και ασχολείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας στα Διοικητικά Δικαστήρια, τα Ποινικά Δικαστήρια και τον Άρειο Πάγο με θέματα διοικητικού και ποινικού δικαίου.

Έχει υπηρετήσει την θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Κατοικεί στο Χαλάνδρι, είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Καρρά, επίκουρη καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει δύο ενήλικα παιδιά τον Βασίλη και την Μαργαρίτα.



Από 20ετίας συμμετείχε στα ψηφοδέλτια της Ενώσεως Κεντρώων, ως υποψήφιος Επικρατείας, υποστηρίζοντας τις αρχές και τα πιστεύω του κόμματος.

Καβαδέλλας Δημήτρης ( Περιφέρεια Αττικής) 


Ο Δημήτρης Καβαδέλλας είναι αρχιτέκτονας, με σπουδές στη Νεάπολη και στο Μιλάνο Ιταλίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Αυγούστου 1957 και κατάγεται από προσφυγική οικογένεια Βενιζελικών από τη Σμύρνη.

Στο βιογραφικό του αναφέρει πως από μικρό παιδί ενεπλάκη σε αγώνες για Δημοκρατία και Ελευθερία, ενώ συνελήφθη αμέσως μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Από το 1992 βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγωνιστή και Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Σε προηγούμενες εκλογές υπήρξε υποψήφιος στη Β” Αθήνας, όμως τώρα τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.

Μεγαλοοικονόμου Θεοδώρα (Β΄ Πειραιώς)

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος στον  Πειραιά.  

Σαρίδης Ιωάννης (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Ο κ. Σαρίδης που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι  βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης, αφού ο κ. Λεβέντης θα επιλέξει να κρατήσει την έδρα της Αθήνας, είναι μηχανολόγος και για πολλά χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων. 

Φωκάς Αριστείδης (Β΄Θεσσαλονίκης)


Έχει βρεθεί με τον ΠΑΟΚ σαν απλός οπαδός από τη Γενεύη το 1991 μέχρι σχετικά πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη και στη Φενέρ. Γέννημα-θρέμμα της Τούμπας μεγάλωσε όπως λέει μέσα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ακολουθώντας τον πολύ συχνά σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλά παιχνίδια στο εξωτερικό.



Ο Αριστείδης Φωκάς είναι βιοτέχνης στο χώρο του επίπλου και εκλέχθηκε με την Ενωση Κεντρώων στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Στη σελίδα του στο facebook μέχρι χθες κυριαρχούσαν δύο πράγματα. Τα νέα του κόμματός του και φωτογραφίες από το γήπεδο της Τούμπας.



Μολονότι οι υποχρεώσεις του πια θα τον θέλουν πολύ συχνά στην Αθήνα ο ίδιος επιμένει ότι θα βρίσκει χρόνο να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της...


Κατσιαντώνης  Γεώργιος (Λάρισα)


Ο Κατσιαντώνης Γεώργιος  γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επέστρεψε στην Ελλάδα 2 χρόνων όπου τελείωσε την στοιχειώδη εκπαίδευση Δημοτικού και Γυμνασίου.



Επέστρεψε στην Αμερική όπου ολοκλήρωσε το Λύκειο και έπειτα παρακολούθησε το Τμήμα πολιτικών επιστήμων και Ιστορία στα πανεπιστήμια UNH και SNHU. Εκλέχτηκε για 3 θητείες βουλευτής στην πολιτεία του New Hampshire από την όποια παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 και έκτοτε ζει μόνιμα στην Ελλάδα.


Μεγαλομύστακας Αναστάσιος  (Σέρρες)


Ο Αναστάσιος Μεγαλομύστακας έγινε γνωστός -πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες- με την εκλογή του στη θέση του δημοτικού συμβούλου Σερρών. 

«Είμαι ένας νέος άνθρωπος, που προσπαθεί με την ενασχόληση του στα κοινά να βοηθήσει στην ανατροπή της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε. Η συμμετοχή μου σε αυτές τις εκλογές προέκυψε έπειτα από πρόταση της Ένωσης Κεντρώων και με μεγάλη μου τιμή την αποδέχτηκα, καθώς πιστεύω στην πολιτική και την ιδεολογία του κ. Λεβέντη. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου λοιπόν να τον στηρίξω, όπως τόσοι άλλοι νέοι», δήλωνε σε συνέντευξή του πριν τις εκλογές.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης