Τσίπρας: Απαράδεκτο να γίνονται αποδιοπομπαίος τράγος για την παραβατικότητα οι Ρομά

Τσίπρας: Απαράδεκτο να γίνονται αποδιοπομπαίος τράγος για την παραβατικότητα οι Ρομά

Πρόσφερε κάλυψη στον Τόσκα αναφέροντας ότι επί θητείας του έγιναν «οι περισσότερες συσσωρευμένες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια»

Τσίπρας: Απαράδεκτο να γίνονται αποδιοπομπαίος τράγος για την παραβατικότητα οι Ρομά
Μήνυμα ότι «δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία χωρίς ο πολίτης να είναι και να αισθάνεται ασφαλής» αλλά και ότι «δεν μπορεί να υπάρξει ασφάλεια χωρίς η αστυνομία να είναι και να αισθάνεται δημοκρατική» έστειλε από τη Φυλή ο Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια των εγκαινίων του κτηρίου ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

Ο πρωθυπουργός πρόσφερε κάλυψη στον Νίκο Τόσκα αναφέροντας ότι επί θητείας του έγιναν «οι περισσότερες συσσωρευμένες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια» ενώ στο πλαίσιο αυτό συνεχάρη την ηγεία αλλά και τους άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ που υπηρετούν στη Δυτική Αττική.


Κλείσιμο

«Είναι καθήκον μας να νιώθει ασφαλής ο πολίτης όπου και αν βρίσκεται, δεν υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ξεκινώντας την ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην τελετή αν και, όπως είπε, ήταν εργάσιμη ημέρα και ώρα.



«Ορισμένοι αναφέρονται συχνά στο Ζεφύρι και το Μενίδι μετά από τραγικά γεγονότα για να αποσπάσουν εκλογικά οφέλη ή για να κάνουν φαιδρή στοχοποίηση ομάδων, εμείς δεν πιστεύουμε ότι η παραβατικότητα βρίσκεται στο DNA των κατοίκων» συμπλήρωσε.



Με αφορμή, δε, τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Δαβάκη για τους Ρομά χαρακτήρισε «απαράδεκτο να γίνονται αποδιοπομπαίος τράγος και ταυτόσημο της παραβατικότητας». «Όπου ακολουθήθηκε αυτό, έθρεψε γενιές με το μίσος του ρατσισμού και οδήγησε σε εθνικές τραγωδίες. Ντροπή οι κατέχοντες το βουλευτικό αξίωμα να αναπαράγουν τέτοιο ρατσιστικό λόγο» είπε ο κ. Τσίπρας συμπληρώνονας ότι «όταν αυτός ο λόγος δεν επισείει ποινές αυτό βαρύνει και την πολιτική ηγεσία τους».







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης