Μπακογιάννης για άδεια Κουφοντίνα: Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Κάνε «απεργία πείνας»

Μπακογιάννης για άδεια Κουφοντίνα: Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Κάνε «απεργία πείνας»

«Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται» σχολιάζει σκωπτικά ο γιος του Παύλου Μπακογιάννη

4391833
Με ένα αιχμηρό σχόλιό του στο Facebook αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης στο γεγονός ότι για τρίτη φορά ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρέθηκε εκτός φυλακής με άδεια για τρίτη φορά.

Σχολιάζοντας την απεργία πείνας του εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» που δολοφόνησε τον πατέρα του αλλά και τις ακτιβιστικές κινήσεις του Ρουβίκωνα σε ένδειξη αλληλεγγύης στον «Λουκά» της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο περιφερειάρχης Στερέας Ελλάδος σημείωσε ότι «κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται».

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη έχει ως εξής:

Είσαι αμετανόητος δολοφόνος; Και μάλιστα κατά συρροή; Είσαι βιαστής; Είσαι παιδεραστής; Γενικά εγκληματίας; Θέλεις να βγεις από τη φυλακή; Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Κάνε κι εσύ μια «απεργία πείνας» ή βάλε τους φίλους σου να κάνουν καμιά κατάληψη και να σηκώσουν και κανένα πανό. Κατά τα λοιπά, το κράτος δεν απειλείται, δεν εκβιάζεται και κυρίως δεν συναλλάσσεται.
.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης