Σαρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είχα καμία πρόθεση να παραιτηθώ από την Ένωση Κεντρώων

Σαρίδης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είχα καμία πρόθεση να παραιτηθώ από την Ένωση Κεντρώων

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων διευκρίνισε ότι ενοχλήθηκε από τις κινήσεις Καβαδέλλα και υπέβαλλε παραίτηση από γραμματέας της ΚΟ - Δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ούτε πως είχε σκοπό να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ

saridis
«Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια πρόθεση», λέει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Ιωάννης Σαρίδης, σχολιάζοντας τις φήμες που τον θέλουν να είναι με το ένα πόδι εκτός του κόμματος, μετά το περιστατικό με τον κ. Καβαδέλλα.

Αναφερόμενος στο θέμα των αποχωρήσεων και του γενικότερου κλίματος στην Ένωση Κεντρώων ο κ. Σαρίδης είπε: «Ας παραδεχούε την αλήθεια. Υπάρχει πρόβλημα, το οποίο οφείλαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να βρούμε τις λύσεις που έπρεπε» και στη συνέχεια διευκρίνισε τι συνέβη με εκείνον και τον κ. Καβαδέλλα: «Όλο αυτό το θέμα δημιουργήθηκε με εμένα γιατί είπα ότι δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε εν όψει προεκλογικού αγώνα. Μετά το συμβάν με τον Καβαδέλλα, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής. Κανείς δεν ήξερε για την επιστολή, τη μάθαμε από τον Τύπο».

Στη συνέχεια είπε: «Για λόγους ευθιξίας υπέβαλλα την παραίτησή μου από γραμματέας τη ΚΟ» και συμπλήρωσε: «Είχα ενοχληθεί από την αποστολή επιστολής του κ. Καβαδέλλα».

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποια διαφορά με το κόμμα ο κ. Σαρίδης είπε: «Ιδεολογική διαφορά με το κόμμα δεν έχω», ενώ ξεκαθάρισε πως ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να στηρίξει ούτε να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Τόνισε μάλιστα πως έχει αρθρογραφήσει 3 φορές για το θέμα της Μακεδονίας, «πώς είναι δυνατόν να φύγω και να ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης