Με...περιπολικό έφτασε στα Καλάβρυτα για τις εκδηλώσεις μνήμης της ναζιστικής σφαγής ο πρέσβης της Γερμανίας

Με...περιπολικό έφτασε στα Καλάβρυτα για τις εκδηλώσεις μνήμης της ναζιστικής σφαγής ο πρέσβης της Γερμανίας

«Συνήθως, το να βρίσκεται κανείς στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού είναι μάλλον κακό σημάδι, σήμερα όμως δεν ισχύει αυτό» σχολίασε με χιούμορ στο Twitter o Γενς Πλέτνερ

jens-pletner
Με σοβαρά προβλήματα, λόγω της κακοκαιρίας, πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρη η επαρχία Καλαβρύτων σήμερα, ημέρα μνήμης από τη ναζιστική θηριωδία.

Από το πρωί της Πέμπτης, ημέρα μνήμης της Σφαγής των Καλαβρύτων, πέφτει πυκνό χιόνι στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας.

Στα Καλάβρυτα, για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης, μετέβησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ.

Ο τελευταίος μάλιστα κατέφθασε στην πόλη με... αστυνομική συνοδεία, και έσπευσε να ευχαριστήσει την ΕΛΑΣ για τη βοήθεια που του παρείχε ώστε να υπερβεί το εμπόδιο της κακοκαιρίας.

«Συνήθως, το να βρίσκεται κανείς στο πίσω κάθισμα ενός περιπολικού είναι μάλλον κακό σημάδι. Σήμερα, όμως, δεν ισχύει αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην @hellenicpolice. Χωρίς εκείνους σήμερα δεν θα μπορούσα να είχα βρεθεί στα Καλάβρυτα λόγω της πυκνής χιονόπτωσης!» έγραψε σε ανάρτησή του ο Γενς Πλέτνερ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το εσωτερικό του περιπολικού. 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης