Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κουράκης παρουσίασε το πρόγραμμά του για το Ηράκλειο Κρήτης

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Κουράκης παρουσίασε το πρόγραμμά του για το Ηράκλειο Κρήτης

Τι αποτυπώνει η δημοτική κίνηση ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5. που παρουσίασε η υποψήφιος δήμαρχος

kourakis1
Στην παρουσίαση του προγράμματός του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών προχώρησε την Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης. Ο κ. Κουράκης, σε ανοικτή εκδήλωση της δημοτικής κίνησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5., τόνισε ότι: «Όραμα μας είναι η δημιουργία ενός μοναδικού Ευρωμεσογειακού προορισμού υψηλού επιπέδου με ποιότητα ζωής και ευημερία για τους πολίτες. Το Ηράκλειο μπορεί και θα γίνει ένας σύγχρονος Δήμος. Ένας τόπος που θα προσφέρει ευκαιρίες, θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και θα επιδιώκει ευημερία για τους πολίτες».

Η νέα Κίνηση ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5 είναι η αποτύπωση του Προγράμματος με τον άνθρωπο στο Επίκεντρο.

3 Κύκλοι ζωής με τη διατύπωση ενός ιδιαίτερου οράματος για τις τρεις διαφοροποιημένες ζώνες της χαρτογραφίας του Δήμου καθώς η κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και τις δικές της ανάγκες.

7 Στρατηγικές Προτεραιότητες για την χωροταξική αναγέννηση, την οικονομική αναζωογόνηση, την πολιτιστική ανανέωση, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την ποιοτική καθημερινότητα, την κοινωνική συνοχή, και την αποτελεσματική διακυβέρνηση του δήμου. Η υλοποίηση των προτεραιοτήτων αυτών οδηγούν στην απογείωση του Δήμου.

5 Εμβληματικές Παρεμβάσεις που θα αποτελέσουν το ιστορικό σημείο αναφοράς του Ηρακλείου για τις μελλοντικές γενιές και περιλαμβάνουν το Αρχαιολογικό Πάρκο της Κνωσού, Πρόγραμμα επάρκειας και διαχείρισης Υδάτινων Πόρων, πολιτιστική αξιοποίηση Τειχών και Μνημείων, Διπλή παρέμβαση- Μαρίνα, Αποτελεσματική αξιοποίηση Πάρκου Αεροδρομίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε: «Βασική κατεύθυνση του προγράμματος μας ΕΙΝΑΙ: ΕΡΓΑ & ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Δημιουργούμε με αυτόν τον τρόπο μια νέα αφετηρία προόδου και ανάπτυξης. Τα χρώματα μας είναι το κόκκινο και το γαλάζιο της Κνωσού. Είναι τα χρώματα της ιστορίας μας. Είναι τα χρώματα του τόπου μας.»
Κλείσιμο
Τέλος, ο Γιάννης Κουράκης περιστοιχιζόμενος από τους νέους υποψήφιους συμβούλους ευχαρίστησε τους ενεργούς πολίτες που συνδιαμόφωσαν το πλαίσιο του προγράμματος και τόνισε ότι η «κίνηση μας είναι ανεξάρτητη ανοικτή σε ιδέες, προτάσεις και ανθρώπους. Είμαστε έτοιμοι και επιδιώκουμε συγκλίσεις, συνθέσεις και συνεργασίες».

kourakis2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης