Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση του συνδυασμού της συζύγου Βούτση για την Κηφισιά

Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση του συνδυασμού της συζύγου Βούτση για την Κηφισιά

Παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία του προγραμματικού σχεδίου της για τον Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ενώ ανακοινώθηκαν και παρουσιάστηκαν οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα»

efklidis
Παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε χθες η παρουσίαση του νεοσύστατου δημοτικού συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα» για την Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη με επικεφαλής την κυρία Αγγελική Παπάζογλου, σύζυγο του Προέδρου της Βουλης Νίκου Βούτση.

Στην αίθουσα «Βασίλης Γκατσόπουλος», βρέθηκαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών Θανάσης Δημάκης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και φυσικά ο κ. Βούτσης.
efklidis
skourl
voutsi

Το «παρών» έδωσαν και οι βουλευτές, Αννέτα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη, Ελένη Αυλωνίτου, Αριστείδης Μπαλτάς, Γιάννης Μπαλάφας, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα βασικά σημεία του προγραμματικού σχεδίου για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης ενώ ανακοινώθηκαν και παρουσιάστηκαν οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα». Η προώθηση της παιδείας, του αθλητισμού, του πολιτισμού, η αντιμετώπιση του ρατσισμού και της βίας αποτελούν όραμα και σχέδιο του συνδυασμού της κυρίας Παπάζογλου για τον Δήμο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης