Γεννηματά: Η υπόθεση Novartis στήνεται σταυροβελονιά από την κυβέρνηση με την βοήθεια του κίτρινου τύπου

Γεννηματά: Η υπόθεση Novartis στήνεται σταυροβελονιά από την κυβέρνηση με την βοήθεια του κίτρινου τύπου

Επιλογή του Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές μέσα σε τοξικότητα και σκανδαλολογία, επισήμανε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

fofi-gennimata-dyo
Για «δηλητηριασμό» της πολιτικής ζωής και της κοινής γνώμης με «λάσπη» και «σκανδαλολογία» κατηγόρησε την κυβέρνηση η κυρία Φώφη Γεννηματά.

Με παρέμβασή της στην συζήτηση της Βουλής για το αίτημα άρσης ασυλίας του κ. Ανδρέα Λοβέρδου είπε για την υπόθεση Νοβάρτις ότι «αυτή η ιστορία Νοβάρτις έρχεται και φεύγει στις πιο βολικές στιγμές για την κυβέρνηση. Η πρώτη φάση συνέπεσε με την κορύφωση των αντιδράσεων για το Μακεδονικό. Και τώρα συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο. Ή έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας ή το δαιμόνιο του Ρασπούτιν. Η υπόθεση στήνεται σταυροβελονιά με την βοήθεια του κίτρινου τύπου» και πρόσθεσε ότι κεντρικός στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής.

«Η ιστορία επανέρχεται ως φάρσα. Οι πρώτοι διδάξαντες στην ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι στην ΝΔ με την οποία συμπράξατε το 1989. Είναι επιλογή του Τσίπρα να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές μέσα σε τοξικότητα και σκανδαλολογία. Κατέρρευσαν οι γέφυρές σας και επανήλθατε στην λάσπη» είπε η κυρία Γεννηματά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει άθλια παιχνίδια στον τομέα του φαρμάκου και κάνει δώρα στους φαρμακοβιομήχανους. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και περιμένει τις εκλογές. Εσείς συνεχίστε τον πόλεμο και εμείς θα μείνουμε προσηλωμένοι στην αλήθεια. Θα δώσουμε μάχη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια» ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Δεν επικαλούμαστε παραγραφή. Δεν υπάρχει παραγραφή γιατί δεν υπάρχει καν αδίκημα. Γι αυτό θα ψηφίσουμε υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Λοβέρδου. Θα αντιμετωπίσουμε τις χάρτινες καταγγελίες και θα αντιμετωπίσουμε επώνυμους και ανώνυμους μάρτυρες» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ για να καταγγείλει την πρακτική των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν όσα καταγγέλλουν.

Κλείσιμο
«Σε αντίθεση με όσα κάνουμε εμείς, οι λαλίστατοι υπουργοί από την μια βρυχώνται για τα προνόμια του πολιτικού συστήματος και από την άλλη κλαίνε και κρύβονται πίσω από την ασυλία. «Κράτα με» που έλεγε και ο Ζήκος» ειπε χαρακτηριστικά: «Εσείς κρύβεστε με την επίκληση του άρθρου 86 του Συντάγματος. Κάνετε αυτά που καταγγέλλετε ότι δήθεν κάνουν οι άλλοι. Είναι ο κ. Καμμένος συκοφάντης ή ο κ. Κοτζιάς ενεπλάκη σε χρηματισμό; Υπέκλεψε ή όχι την τηλεφωνική συνομιλία ο Πολάκης; Απαντήστε ευθέως και αφήστε την υποκρισία. Και μην μας πείτε ότι αυτές οι πράξεις απορρέουν από την υπουργική τους ιδιότητα».

Κλείνοντας την τοποθέτησή της επισήμανε: «Εμείς δεν είμαστε διάτρητοι. Είμαστε διάφανοι και καθαροί. Δεν εκβιαζόμαστε και δεν σιωπούμε. Σε μια εποχή γενικευμένου ψέματος εμείς τολμάμε να λέμε την αλήθεια γιατί είναι πράξη επαναστατική και η αλήθεια θα λάμψει και θα δικαιωθούμε στις εκλογές γιατί εμείς θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης