Μητσοτάκης για «7ήμερη εργασία»: Ο Τσίπρας είναι απελπισμένα ψεύτης

Μητσοτάκης για «7ήμερη εργασία»: Ο Τσίπρας είναι απελπισμένα ψεύτης

ΟΚυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρίζει ότι αναφέρθηκε σε εταιρεία στην οποία οι εργαζόμενοι «δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές»

mhtsott_arthroos0001
«Απελπισμένα ψεύτη» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του σχετικα μέ την «7ημερη εργασία» και τους ισχυρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου Εργασίας για όσα ο ίδιος είπε στη διακαναλική του συνέντευξη την Κυριακή.

Ο πρόεδορς της ΝΔ κάνει λόγο για «αθλιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ και εξηγεί ότι «οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές».

«Οι πολίτες, όμως, που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, και που θέλουν να βγουν επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει» καταλήγει η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για την κυβερνητική αθλιότητα περί δήθεν επταήμερης εργασίας


Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του.

Κλείσιμο
Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα.

Η Νέα Δημοκρατία θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμα και το ΕΚΑΣ.

Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν επταήμερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές.

Και είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας, που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε.

Οι πολίτες, όμως, που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, και που θέλουν να βγουν επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης