Γιώργος Οικονόμου: Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Γιώργος Οικονόμου: Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Οι οκτώ μεγάλοι πυλώνες του προγράμματος της «Νέας Αρχής» 

Γιωργος_Οικονομου_2
Ο Γιώργος Οικονόμου φαίνεται ότι ξαναδίνει την ελπίδα στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, που δείχνουν να πιστεύουν πως με αυτόν στη θέση του δημάρχου θα κλείσουν μια μεγάλη περίοδο στασιμότητας κι εγκατάλειψης της πόλης. Παράλληλα η υποψηφιότητα Οικονόμου ταυτίζεται στη συνείδηση του κόσμου με την πραγματική προοπτική επίλυσης πολλών προβλημάτων της Αγίας Παρασκευής.

Επικεφαλής μιας ισχυρής ομάδας άφθαρτων προσώπων, ενεργών πολιτών και δυναμικών στοιχείων, που έφτιαξαν το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, ο Γιώργος Οικονόμου δεσμεύεται απέναντι στους συμπολίτες του να επιλύσει αποφασιστικά το πρόβλημα της στάθμευσης και της δημοτικής συγκοινωνίας, να κάνει ανθρώπινα τα πεζοδρόμια, τους δρόμους και τις πλατείες μέσα από ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, να φέρει την ψηφιακή εποχή στο δήμο και στην επαφή του με τους πολίτες και να επιδείξει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και ιδιαίτερα στη διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη.

Γιωργος_Οικονομου_1


Οι οκτώ μεγάλοι πυλώνες του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, που παρουσίασε στον κατάμεστο «Δημόκριτο» ο Γιώργος Οικονόμου, αφορούν στη σύγχρονη ποιότητα ζωής, με ολοκληρωμένο σχέδιο αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος. Επίσης στην καθαριότητα και την ασφάλεια στην πόλη, καθώς ο Γιώργος Οικονόμου έχει δεσμευτεί πολλές φορές να μεριμνήσει για την ασφάλεια στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής.

Δυο ακόμα πυλώνες του προγράμματος αναφέρονται στους παιδικούς σταθμούς, νέες σχολικές μονάδες και βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος για τα παιδιά της πόλης μας, αλλά και στην ενεργό στήριξη του δήμου στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Αγία Παρασκευή. Ο Γιώργος Οικονόμου δεσμεύεται για αξιοποίηση της τεχνολογίας ώστε η Αγία Παρασκευή να μετατραπεί σε ψηφιακά «έξυπνη πόλη», αλλά και για κοινωνική πολιτική με δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, την οποία δεσμεύτηκε να στηρίξει και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης όταν επισκέφθηκε την Αγία Παρασκευή.

Τέλος ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έχει ενημερώσει τους δημότες για την προτεραιότητα που δίνει στον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και την ολοκλήρωση υποδομών που θα βελτιώσουν καθοριστικά τη ζωή στην πόλη.

Ήδη πολλά έμπειρα στελέχη της τοπικής κοινωνίας με ευρύτερη αποδοχή και αναγνώριση συμπαρατάσσονται με την προσπάθεια του Γιώργου Οικονόμου, με ορισμένα από αυτά να έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο και άλλα να δηλώνουν δημόσια τη στήριξή τους σε ένα συνδυασμό που αποτελεί τον ορισμό της ανανέωσης σε ιδέες, νοοτροπίες, αντιλήψεις και πρόσωπα στην Αγία Παρασκευή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης