Μπάμπης Καραβάς: «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ» στον Δήμο Ερέτριας

Μπάμπης Καραβάς: «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ» στον Δήμο Ερέτριας

Στον Δήμο Ερέτριας 6 συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών

syndiasmos
Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από την εκλογική διαδικασία με τους υποψήφιους να είναι σε θέση μάχης.

Στον Δήμο Ερέτριας 6 συνδυασμοί θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών.
eretrias

O συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Μπάμπη Καραβά «Μαζί για το Νέο», μαζί με με μια ομάδα κυρίως νέων ανθρώπων, η οποία πλαισιώνεται από μία άλλη έμπειρων, δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν τις τύχες της περιοχής που τους μεγάλωσε, στα χέρια τους.

«Ο συνδυασμός μας, έρχεται να επενδύσει ιδέες και προτάσεις σε έναν τόπο που έχει προοπτικές. Είμαστε μόλις μία ώρα απόσταση από την Αθήνα και συνδυάζουμε την θάλασσα με το βουνό, τη νυχτερινή διασκέδαση με το ποιοτικό φαγητό, αλλά και τον ιστορικό και θρησκευτικό τουρισμό. Είναι κρίμα πραγματικά να μην είναι, ένας ιστορικός Δήμος, στις πρώτες κοντινές τουριστικές επιλογές», τόνισε αρχικά ο υποψήφιος δήμαρχος Ερέτριας, Μπάμπης Καραβάς, για να συνεχίσει: «Έχουμε ένα αναξιοποίητο όπλο που λέγεται τεχνολογία. Εμείς είμαστε η γενιά της τεχνολογίας. Έχουμε την τεχνογνωσία για να την χρησιμοποιήσουμε. Και όταν γίνει αυτό, πολλά θα βελτιωθούν».

Κλείσιμο


Αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ» προ ημερών επισκέφθηκε τα Τρίκαλα και είχε σειρά επαφών με τον Δήμαρχο, αλλά και άλλα στελέχη του Δήμου. Ο κ. Καραβάς θέλησε να μιλήσει για αυτό: «Μιας και μιλάμε για τεχνολογία, το μυαλό όλων μας πάει στα Τρίκαλα. Το τι έχει καταφέρει εκεί η ομάδα του κ. Παπαστεργίου το γνωρίζουν όλοι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Κάναμε μια πρώτη επαφή, γιατί ξέρετε η όρεξη για την γνώση είναι ταλέντο, αλλά η γνώση πρέπει να αποκτάται από τους καλύτερους. Έγινε η συνάντηση λοιπόν σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές. Κάτι το όποιο ο Δήμος μας το προσέφερε απλόχερα. Υπηρεσίες λοιπόν όπως το ελεύθερο Wi-Fi, ένας 4άψηφιος αριθμός για το πολίτη ή η εγκατάσταση συστήματος GISθα πραγματοποιηθούν άμεσα και αυτό υπάρχει η δυνατότητα να γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.Αυτό από μόνο του μας εξασφαλίζει την επιτυχία. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή».

Αναλύοντας τους άξονες του προγράμματός του ο κ. Καραβάς είπε: «Με σύμμαχο την τεχνολογία λοιπόν βελτιώνουμε την καθημερινότητα του πολίτη. Ομορφαίνουμε τον Δήμο μας, λύνοντας βασικά προβλήματα καθαριότητας και φωτισμού. Η διαφάνεια και η νομιμότητα είναι κάτι που δεν διαπραγματευόμαστε. Όλα, και πάλι με την βοήθεια της τεχνολογίας, θα γίνονται φανερά. Από το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι έναν διαγωνισμό ή ακόμα και τον ίδιο τον προϋπολογισμό και την πορεία του. Στο κομμάτι της Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας επίσης έχουμε μια ομάδα έμπειρων καταξιωμένων επιστημόνων που μπορούν να φέρουν τα απαιτούμενα στον Δήμο μας. Ο Τουρισμός είναι κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην ανάπτυξη και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Αυτά είναι λίγα μόνο από τα πράγματα που θα κάνουμε από την επομένη κιόλας των εκλογών».
dimotikos

Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΜΑΖΙ για το ΝΕΟ» υπάρχει και το όνομα του συναδέλφου, δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, Μανώλη Μανή. Θελήσαμε να πάρουμε και μία δήλωση από τον ίδιο: «Όπως θα γνωρίζετε και εσείς πολύ καλά, κάνουμε ένα επάγγελμα πολύ ωραίο. Επιστρέψτε μου να πω ότι είναι έως και γοητευτικό. Πρέπει λοιπόν να σας πω, ότι έχοντας «γράψει» εκατοντάδες ώρες μπροστά από ένα μικρόφωνο, από το άγχος και τον ενθουσιασμό που ένοιωσα όταν στάθηκα μπροστά από το μικρόφωνο για να μιλήσω για τις προθέσεις μου για τον τόπο που αγαπώ, κατάλαβα πόσο ξεχωριστό και συναρπαστικό είναι αυτό που κάνω. Βασική προϋπόθεση όμως για να πετύχουμε είναι και η συμμετοχή του κόσμου. Κάτι που ήταν το νούμερο ένα μάθημα, αν θέλετε, που πήραμε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων. Ξέρετε η πατρίδα μας ψάχνει να βρει το δρόμο της ανάκαμψης. Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή. Είναι μαθηματικά βέβαιο. Ωστόσο για να γίνει αυτό σε στέρεες βάσεις πια, θα πρέπει να ξεκινήσει από το κάθε σπίτι, από την κάθε γειτονιά, από την κάθε συνοικία, από τον κάθε Δήμο. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε, εμείς η γενιά της κρίσης, να την αφήσουμε πίσω μας, και να μην την ξανά βρουν πάλι μπροστά τους τα παιδιά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης