Στενός συνεργάτης του Σαμαρά, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κηφισιά

Στενός συνεργάτης του Σαμαρά, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Κηφισιά

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Κανούσης, ο οποίος έχει διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεγάρου Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη

52842339_2251707795051885_7293400784153083904_n
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Κανούσης, ο οποίος έχει διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Μεγάρου Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη. Η εν λόγω υποψηφιότητα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς καταγράφει μια διείσδυση σε όλους τους πολιτικούς χώρους.

Η πολυσυλλεκτικότητα αυτή μάλιστα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Βασίλης Κανούσης είναι γνώστης των προβλημάτων της πόλης καθώς είναι γηγενής Κηφισιώτης και ιδιαίτερα αγαπητός στο κόσμο. Έχει διατελέσει υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Δήμου Κηφισιάς για περίπου μια δεκαετία και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επί Προεδρίας & Πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και επί Προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Υπεύθυνου Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2012 μέχρι το 2015 ανέλαβε Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Μεγάρου Μαξίμου και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης