Εντολή από την πρώτη Κυριακή για το Δήμο Μυκόνου ζήτησε ο Χρ. Βερώνης

Εντολή από την πρώτη Κυριακή για το Δήμο Μυκόνου ζήτησε ο Χρ. Βερώνης

Πολύς κόσμος στην προεκλογική ομιλία

IMG-20190523-WA0009
Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες και πρωτόγνωρο για το πλήθος του κοινό πραγματοποίησε τη κεντρική του ομιλία στη Μύκονο, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης "ΜΥΚΟΝΟΣ Πρώτη Ξανά" Χρήστος Βερώνης. Την εκδήλωση που έγινε στη Χώρα, στο ανοιχτό θέατρο της "Λακκας", παρακολούθησαν Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες κάθε ηλικίας που παρά το εργάσιμο της ημέρας(η τουριστική κίνηση στη Μύκονο είναι εντονη) και τη δυσκολία πρόσβασης στο χώρο, κατέκλυσαν το θέατρο και τον ευρύτερο χώρο.

Ο Χρήστος Βερώνης μίλησε για την "επιστροφή της Μυκόνου στο μέλλον". Για τη Μύκονο της δημιουργίας, του πολιτισμού, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της νέας γενιάς. Αναφέρθηκε στην ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές, να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα, το πρόβλημα στάθμευσης, η καθαριότητα, η ποιότητα του νερού. Να προστατευτεί το περιβάλλον, οι παραλίες, ο κοινόχρηστος χώρος. Να αναδειχθεί η νέα πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, να αναβαθμιστεί η ποιότητα του τουριστικού προϊόντος και να βγει στη πρώτη γραμμή η νέα γενιά.

Να αποκτήσει κύρος ο δήμος και να παγιωθεί το αίσθημα ασφάλειας στο νησί. "Τη Μύκονο με μας στη δημαρχία θα τη σέβονται, θα γίνει Πρώτη ξανά" κατέληξε ο Χρ. Βερώνης και κάλεσε τους Μυκονιάτες να του δώσουν απο τη πρώτη Κυριακή την εντολή να γίνει δήμαρχος για όλους και να οδηγήσει τη Μύκονο στο μέλλον με σιγουριά και αισιοδοξία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης