Βελόπουλος... αλά Τραμπ: Τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο για τους «λαθροεισβολείς»

Βελόπουλος... αλά Τραμπ: Τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο για τους «λαθροεισβολείς»

«Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Εβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» τόνισε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης

velopoulos
Λύση... αλά Τραμπ για τους «λαθροεισβολείς» - όπως χαρακτήρισε τους πρόσφυγες- από την Τουρκία πρότεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος, πριν καν ολοκληρωθεί και το τυπικό της διαδικασίας καταμέτρησης-ενσωμάτωσης των ψήφων στις ευρωεκλογές.

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», που συγκέντρωσε ποσοστό πάνω από 4% στις ευρωεκλογές και εκλέγει έναν ευρωβουλευτή, πρότεινε την κατασκευή τείχους στον Έβρο και την οριοθέτηση ναρκοπεδίου στα σύνορα, ώστε να «πάνε από εκεί που ήρθαν» οι «λαθροεισβολείς», όπως δήλωσε σε εκπομπή του One Channel την Τρίτη.

«Τείχος στον Εβρο και ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα φτάσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη».

«Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Εβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» πρόσθεσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης που θα εκπροσωπήσει, μαζί με τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές, την Ελλάδα στο ευρωκοινοβούλιο.

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου:

Κ. Βελόπουλος στο One Channel: Τείχος στον Εβρο και ναρκοπέδιο για τους πρόσφυγες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης