Έληξε το θρίλερ στο Αιγάλεω: Για 54 ψήφους νικητής ο Γιάννης Γκίκας

Έληξε το θρίλερ στο Αιγάλεω: Για 54 ψήφους νικητής ο Γιάννης Γκίκας

Παρά την στήριξη της Κουμουνδούρου στον νυν δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα, νικητής των εκλογών μετά από μια βραδιά θρίλερ αναδείχθηκε ο προερχόμενος από τη ΝΔ Γιάννης Γκίκας - Κέρδισε με διαφορά 54 ψήφων!

61913082_2570104896353475_7976463543866228736_n
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τη μάχη στο Αιγάλεω. Παρά την στήριξη της Κουμουνδούρου στον νυν δήμαρχο Δημήτρη Μπίρμπα, νικητής των εκλογών μετά από μια βραδιά θρίλερ, αναδείχθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, προερχόμενος από τη ΝΔ Γιάννης Γκίκας.

Ο Γιάννης Γκίκας που κέρδισε οριακά και τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, επικράτησε με 50,11% 'έναντι 49,89% που έλαβε ο νυν δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας.

Λίγη ώρα πριν αναρτηθεί από το ΥΠΕΣ το τελικό αποτέλεσμα στον Δήμο, ο Δημήτρης Μπίρμπας παραδέχθηκε την ήττα του και σε δήλωση που διένειμε ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους του Αιγαλεώτες και Αιγαλεώτισσες που συμμετείχαν στις εκλογές.

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το 50%, περίπου, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δεσμευόμαστε να εγγυηθούμε με την παρουσία μας, τις προτάσεις μας και τη στάση μας, τη συνέχεια του έργου μας. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε με τη δράση μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στη βελτίωση των συνθηκών ζωής του Αιγάλεω και των κατοίκων του.

Θέλω τέλος να συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου, Γιάννη Γκίκα, για τη νίκη του και να ευχηθώ να είναι Δήμαρχος όλων των Αιγαλεωτών.  Καλή συνέχεια, καλή συνεργασία».

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα

Καταγραφη_Aigaleo1


Η νίκη του Γιάννη Γκίκα στο Αιγάλεω προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση στην Πειραιώς. Όπως είναι γνωστό την Πέμπτη στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος,  επισκέφθηκε τον Δήμο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εκτίμησε ότι στις εθνικές εκλογές στα Δυτικά Προάστια θα είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ.

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής το εκλογικό κέντρο του Γιάννη Γκίκα επισκέφθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιστιώτης ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook σημείωσε:  Συγχαρητήρια Γιάννη Γκίκα για την μεγάλη Νίκη!!! Το Αιγάλεω μαζί με όλη την Ελλάδα γυρνάει σελίδα!! 

Δείτε την ανάρτησή του




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης