Λευκάδα: Νέος δήμαρχος ο Χαράλαμπος Καλός

Λευκάδα: Νέος δήμαρχος ο Χαράλαμπος Καλός

Θρίλερ στον δήμο Μεγανησίου με νικητή τον Παύλο Δάγλα

lefkada_kalos
Νέος δήμαρχος Λευκάδας εξελέγη ο επικεφαλής της παράταξης «Σύγχρονη Λευκάδα», Χαράλαμπος Καλός, με ποσοστό, 54,64% έναντι του συνυποψήφιου του για το δημαρχιακό θώκο, Θεόδωρου Σολδάτου επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε πορεία».

«Σήμερα ήταν μία μεγάλη νίκη και για την «Σύγχρονη Λευκάδα», αλλά πιστεύω και για την συντριπτική πλειοψηφία του λευκαδίτικου λαού, ο οποίος αξιολόγησε και έκρινε ότι έπρεπε να αποτελέσουμε ως «Σύγχρονη Λευκάδα» την σημερινή του επιλογή. Από την αυριανή ημέρα, πρόκειται να έρθουμε σε επικοινωνία και σε επαφή με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, με μόνο στόχο να μπορέσουμε να πετύχουμε τις απαραίτητες συναινέσεις που χρειάζονται έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μπροστά.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες για την τιμή που έκαναν και στο πρόσωπο μου και στη «Σύγχρονη Λευκάδα» και τους είμαι υπόχρεος. Αναλαμβάνω την ευθύνη», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χαράλαμπος Καλός .

Δήμος Μεγανησίου: Νικητής στο θρίλερ ο Παύλος Δάγλας

Εξάλλου σε θρίλερ είχε εξελιχθεί η εκλογική αναμέτρηση στο δήμο Μεγανησίου, με τον σημερινό δήμαρχο Παύλο Δάγλα να επανεκλέγεται έναντι της συνυποψήφιας του Καββαδά -Καρατσολάκη Αικατερίνη, με διαφορά μόνο 21 ψήφων, αφού ο πρώτος κατάφερε να πάρει τελικά 546 ψήφους έναντι της δεύτερης που πήρε συνολικά 525 ψήφους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης