Αχαρναί: Δολιοφθορά στο προεκλογικό περίπτερο της Ένωσης Κεντρώων καταγγέλλει υποψήφιος βουλευτής

Αχαρναί: Δολιοφθορά στο προεκλογικό περίπτερο της Ένωσης Κεντρώων καταγγέλλει υποψήφιος βουλευτής

Σύμφωνα με την καταγγελία η δολιοφθορά έγινε από πρόσωπα προσκείμενα στο κόμμα του κ.Βελόπουλου

menidi
Δολιοφθορά σε περίπτερο της Ένωσης Κεντρώων στο Μενίδι καταγγέλλει ο δικηγόρος και υποψήφιος Ανατολικής Αττικής Βασίλης Σπύρου.

Όπως ισχυρίζεται  στο protothema.gr ο κ. Σπύρου, οι ζημιές στο περίπτερο της πλατείας Καράβου προκλήθηκαν σήμερα το πρωί από άτομα που ανήκουν στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου. “Μου αναφέρθηκε σήμερα το πρωι, από τα νεαρά παιδιά που μοιράζουν φυλλάδια στο προεκλογικό περιπτερο μας στο Μενιδι, στην πλατεία Καράβου, πως άγνωστα άτομα, προερχόμενα από το κόμμα του Κυριακου Βελόπουλου, όπως τους ανέφεραν, τους ζήτησαν να μετακινήσουν το περιπτερο σε άλλο σημείο προκειμένου να μην «εμποδιστεί» η βραδυνη ομιλία του Προέδρου της «Ελληνικής Λύσης».

65275453_897091343976243_5280415608985354240_n
Φυσικα κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό να συμβει από δυο παιδιά που δεν έχουν ειδικές γνώσεις προς τούτο. Επίσης δεν ήταν λογικό από τη στιγμη που έχουμε λάβει τη σχετική άδεια από το Δήμο Αχαρνων για το αυγκεκριμενο σημείο. Παρόλα αυτά μετέβην προσωπικα στο σημείο και φρόντισα το περιπτερο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ Βελόπουλου να παραμείνει ανενεργό και να μεταφέρουμε το προεκλογικό υλικό σε παρακείμενο, φυλασσόμενο χώρο. Επιπλέον, ενημέρωσα τα παιδιά να μην βρίσκονται στο χώρο από τις 18:00 και μετά. Γύρω στις 15:00, άλλοι άγνωστοι άνθρωποι, πάλι από το κόμμα του κ Βελόπουλου, ενημέρωσαν το κορίτσι που μοίραζε φυλλάδια πως θα έπρεπε να φυγει «για να μη φαει ξύλο!» Η κοπέλα πράγματι ενημέρωσε και της συστήσαμε να αποχωρήσει άμεσα. Στις 18:00 η εικόνα του προεκλογικού μας περιπτέρου είναι η ακόλουθη. Λυπάμαι παρα πολύ και για το ήθος και τον «πολιτισμό» που εισάγει το κόμμα του κ Βελόπουλου η έστω οι οπαδοί αυτού. Η Χρυσή Αυγή βρήκε επαξιο διάδοχο”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης