Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στα Χανιά: «Πουλημένε... σήκω και φύγε!» (βίντεο)

Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στα Χανιά: «Πουλημένε... σήκω και φύγε!» (βίντεο)

«Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, φώναζε ένας νεαρός άνδρας κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στις Μουρνιές Χανίων

tsi12
Έντονη φραστική επίθεση κατά του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ένας νεαρός άνδρας, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, στις Μουρνιές Χανίων, κατά το ξεκίνημα της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία στελεχών και φίλων του κόμματος.

Ο νεαρός άνδρας πλησίασε σε απόσταση μερικών μέτρων από το σημείο της εκδήλωσης, στην πλατεία των Μουρνιών και επιτέθηκε φραστικά στον κ. Τσίπρα, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε ξεκινήσει την εισαγωγική του τοποθέτηση. «Πουλημένε»… «Τι ήρθες να κάνεις εδώ;»… «Σήκω και φύγε»…, σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Η αντίδραση των ανδρών, τόσο της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ήταν άμεση. Τον πλησίασαν και τον ανάγκασαν, ουσιαστικά, να οπισθοχωρήσει και τελικά να αποχωρήσει από την περιοχή.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη φραστική επίθεση: 

Ένταση στις Μουρνιές Χανίων | φραστική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα

Πηγή βίντεο: biskotto.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας, πάντως, δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν, καθώς αμέσως μετά, στη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε τα εξής:

Κλείσιμο
«Εμείς δεν φοβόμασταν τη διαφορετική άποψη… Δεν φοβόμαστε τον λαό. Δεν φοβόμαστε τους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους. Ακόμα και όταν αυτοί έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά να έχουν το θάρρος να πούνε τη γνώμη. Να την πούνε ευθέως και ανοιχτά και όχι κρυμμένοι πίσω από παρεμβάσεις όχλου και οχλαγωγίας. Ανοιχτά τη γνώμη τους, όλοι…».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε ο κ. Τσίπρας μετά τη φραστική επίθεση που δέχθηκε:

Δημοσιεύτηκε από ΧΑΝΙΑ LIVE TV στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019



Πηγή: hania.news




Αξιοσημείωτο είναι και ένα περιστατικό κατά την επίσκεψη Τσίπρα, νωρίτερα τη Δευτέρα, στο Κολυμπάρι. Μπαίνοντας στο εστιατόριο όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και με πολίτες, ήρθε σε επαφή και με τον κ. Γιάννη Μαλανδράκη, τον οποίο χαιρέτησε μεν, χωρίς, ωστόσο, να γνωρίζει ότι είναι ο δήμαρχος Πλατανιά.

Ο κ. Μαλανδράκης συστήθηκε στον κ. Τσίπρα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο κ. Γιάννης Λουφαρδάκης -ο οποίος ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Αρναουτάκη στις πρόσφατες εκλογές, προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ- αποκάλεσε τον δήμαρχο Πλατανιά ως τον «κύριο σταθερά 65%».

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε το ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα, ο οποίος σταμάτησε και έπιασε «ψιλή κουβέντα» με τον κ. Μαλανδράκη.

- «65%; Στον δεύτερο γύρο;» ρώτησε ο κ. Τσίπρας.

- «Όχι. Στον πρώτο» απάντησε ο κ. Μαλανδράκης.

- «Πώς τα κατάφερες;» ρώτησε ξανά ο κ. Τσίπρας.

- «Το σημαντικό είναι ότι λέμε αλήθειες στους ανθρώπους, είμαστε κοντά τους και τους λέμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι δεν μπορούμε» απάντησε ο κ. Μαλανδράκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης