Novartis: Η Παπασπύρου αρνείται ότι συμμετείχε σε σύσκεψη για την απομάκρυνση της Τουλουπάκη

Novartis: Η Παπασπύρου αρνείται ότι συμμετείχε σε σύσκεψη για την απομάκρυνση της Τουλουπάκη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, πάντως, η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης παρεβρέθηκε στην επίμαχη συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης 

papaspirou
Η γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου στην κατάθεσή της ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Ζαχαρή, αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι συμμετείχε σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης που αφορούσε την απομάκρυνση της Ελένης Τουλουπάκη από τη θέση της Εισαγγελώς κατά της διαφθοράς, όπως έχει υποστηρίξει ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Ιωάννης Αγγελής (ο τελευταίος διετέλεσε επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς).

Η σχετική αναφορά για την επίμαχη συνάντηση γίνεται στις δύο εμπιστευτικές αναφορές του προς την τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και στην πρόσφατη κατάθεσή του στον κ. Ζαχαρή.

Η κυρία Παπασπύρου κατέθεσε στον κ. Ζαχαρή στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σχετικά με τους δικονομικούς χειρισμούς που έγιναν στην υπόθεσης της Novartis.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr στην επίμαχη συνάντηση η κυρία Παπασπύρου παραβρέθηκε και μάλιστα παραβρέθηκε και υπάλληλος της δημόσιας διοίκησης.

Οι καταθέσεις μαρτύρων στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης