Αθανασίου στον ΘΕΜΑ 104,6: Οι ΜΚΟ υποκινούν τους μετανάστες από συμφέρον και όχι από ανθρωπιστική αποστολή

Αθανασίου στον ΘΕΜΑ 104,6: Οι ΜΚΟ υποκινούν τους μετανάστες από συμφέρον και όχι από ανθρωπιστική αποστολή

Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από τις ανεξέλεγκτες ροές, χρειάζονται πιο γρήγοροι χειρισμοί, υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ

xaralampos
Στην επιδείνωση της κατάστασης στο μεταναστευτικό αναφέρθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων της Μυτιλήνης, ο κ. Αθανασίου είπε πως «υπήρξε μία αγανάκτηση των πολιτών και μία ομάδα Συριζαίων και αναρχικών τους ονόμασαν ότι είναι ακροδεξιοί και φασίστες». «Όταν βγήκαν την Κυριακή που πέρασε 3.000 Αφγανοί μέσα στους δρόμους και κατέλαβαν το κέντρο της πόλης, ήταν λογικό και οι κάτοικοι της Μόριας αλλά και της Μυτιλήνης να αγανακτήσουν» συμπλήρωσε ο κ. Αθανασίου.

Σε ερώτηση αν οι αλληλέγγυοι είναι ντόπιοι, ο κ. Αθανασίου απάντησε «είναι και Μυτιληνιοί αλλά και είναι άνθρωποι των ΜΚΟ, είναι ακριβές αυτό που είπε ο κ. Κουμουτσάκος ότι υποκινούν, βλέποντας με την καινούρια νομοθεσία, οι μεν μετανάστες ότι υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψουν πίσω στις πατρίδες τους κι από την άλλη πλευρά οι ΜΚΟ οι οποίες δεν θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους στα νησιά μας. Βλέποντας ότι με το Μητρώο θα χάσουν τα οφέλη να διαχειρίζονται ανεξέλεγκτα τον πακτωλό των χρημάτων από την ΕΕ, υποκίνησαν, ενεθάρρυναν τους μετανάστες να κάνουν αυτή την πορεία, από συμφέρον και όχι από ανθρωπιστική αποστολή».

Βέβαια, συμπλήρωσε ο κ. Αθανασίου ότι η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από τις ανεξέλεγκτες ροές και πρέπει να προχωρήσουν πλέον πιο γρήγορα οι χειρισμοί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης