Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 10ο διεθνές τουρνουά τένις «KOUFALIA CUP 2017»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 10ο διεθνές τουρνουά τένις «KOUFALIA CUP 2017»

Για 10η συνεχή χρονιά φιλοξενήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης η γιορτή του τένις με τη συμμετοχή 90 αθλητών από 20 χώρες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 10ο διεθνές τουρνουά τένις «KOUFALIA CUP 2017»
Το διεθνές τουρνουά  «KOUFALIA CUP 2017» ολοκληρώθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης αφήνοντας μια θετική αύρα πίσω του .

Το συγκεκριμένο τουρνουά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στο ιδιαίτερα σκληρό και άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον του, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από ενενήντα  αθλητές από είκοσι διαφορετικές χώρες.

Κλείσιμο


Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν σκληρά για δέκα ημέρες,  θέλοντας να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και να χτίσουν την καριέρα τους, ξεχωρίζοντας με την αγωνιστική τους δράση μέσα στα πρόσφατα ανακαινισμένα γήπεδα του Ο. Α. Κουφαλίων.

Δίπλα στους αθλητές έδωσαν την παρουσία στους περίπου διακόσιοι προπονητές και πολλοί γονείς παικτών που τους συνόδευαν , ιο οποίοι έζησαν με αγωνία και ένταση τους αγώνες κι έδωσαν το δικό τους χρώμα και παλμό στον περιβάλλοντα χώρο των γηπέδων αλλά και στη μικρή πόλη των Κουφαλίων! 



Όπως τόνισε ο διευθυντής του KOUFALIA CUP κύριος Δημήτρης Γκογκίδης , « τα οφέλη για το δήμο Χαλκηδόνος από αυτή τη Διεθνή διοργάνωση (ιδιαίτερα για τη Χαλκηδόνα και τα Κουφάλια) είναι πολλά! Δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός  ότι σε μια μικρή αγορά όπως των Κουφαλίων και της Χαλκηδόνας, που δεν τουριστικός προορισμός,  έρχονται για δέκα ημέρες περισσότεροι απο τριακόσιοι άνθρωποι υψηλού βιοτικού επιπέδου οι οποίοι θα ξοδέψουν για να κοιμηθούν, να φάνε, να διασκεδάσουν στα καφέ και στα μπαράκια ,να βάλουν καύσιμα και να ψωνίσουν γενικότερα».

Το  γεγονός ότι για 10η συνεχή χρονιά έρχονται σε μια επαρχιακή πόλη  άνθρωποι υψηλού μορφωτικού, κοινωνικού ,οικονομικού και πολιτιστικού επιπέδου μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την τοπική κοινωνία, συνδυαστικά με το γεγονός οτι αναγάγει το διεθνές τουρνουά  KOUFALIA CUP 2017 σε μια απο τις κορυφαίες διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα.



Τέλος τα εύσημα αθλητών –προπονητών –γονέων –φιλάθλων αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη κου Γιουτίκα Κων/νου που ήταν παρόν στους τελικούς, έλαβε ο Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνος κος Ιωάννης Τσουκνιδάς για την εξαιρετική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων. 

Για την ιστορία να αναφέρουμε του νικητές:
ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙΩΝ
1.Κωνσταντίνος Ράπτης  
2.Νίκος Μανόπουλος

ΜΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1.Αντρέα Ντάρια Κονσταντίν (Ρουμανία)
2.Αναστασία Παρασκευούδη 

ΔΙΠΛΟ ΑΓΟΡΙΩΝ
1.Πάμπλο Λουίς Μπαλάφας / Δημήτρης Τσουμής 
2.Νίκος Μανόπουλος /  Δημήτρης Τετρίγας

ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1.Αντρέα Ντάρια Κονσταντίν /  Άνα Μαρία Ντίνου (Ρουμανία)
2.Μαγαληνή Αδαμοπούλου / Δήμητρα Παύλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης