Σενάριο για Ολυμπιακό και Αντόνιο Ντοναρούμα

Σενάριο για Ολυμπιακό και Αντόνιο Ντοναρούμα

Το όνομα του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Αντόνιο Ντοναρούμα, παίζει για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσίευμα στην  Ιταλία

4007311
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία (vivoperlei.calciomercato.com), είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο 27χρονος τερματοφύλακας να συνεχίσει την καριέρα στους «ερυθρόλευκους».

Πρόκειται για τον αδερφό του βασικού πορτιέρε της Μίλαν, Τζίτζι Ντοναρούμα, που επίσης ανήκει στους «ροσονέρι» και είχε ακουστεί και στο πρόσφατο παρελθόν για την ομάδα του Πειραιά. Μπορεί στον ιταλικό σύλλογο να έχει ελάχιστες συμμετοχές, αλλά σίγουρα δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό και στους συλλόγους της Super League.

Τη σεζόν 2016-17, αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας 21 συμμετοχές στo πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, όντας από τους καλύτερους γκολκίπερ της χρονιάς. Ο Αντόνιο Ντουναρούμα είναι υπό παραχώρηση από τη Μίλαν. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα με ένα ποσό ανάμεσα στις 300 χιλιάδες ευρώ και το ένα εκατομμύριο μπορεί να παραχωρηθεί ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και προσθέτει ότι είναι προς αποχώρηση και ότι μπορεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι τα πάντα είναι ρευστά για τους Πειραιώτες σε ό,τι αφορά τον «άσο». Όλα δείχνουν ότι ο Ανδρέας Γιαννιώτης θα επιστρέψει στο λιμάνι από τον Ατρόμητο, δίνοντας ένα μικρό ποσό, ενώ δύσκολα θα συνεχίσει ο Σίλβιο Προτό και ο Ανδρέας Χουτεσιώτης ανανέωσε πρόσφατα, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο ρόστερ του Πέδρο Μαρτίνς.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης