ΔΣ στη Super League και κίνδυνος για την έναρξη του πρωταθλήματος

ΔΣ στη Super League και κίνδυνος για την έναρξη του πρωταθλήματος

Σε λίγη ώρα ξεκινάει το ΔΣ της Super League και όλα είναι στον αέρα με την δυσφορία να είναι έντονη στους εκπροσώπους της διοργανώτριας αρχής

super-league
Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να περάσει το 3-1 και μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League και του 2ου της Football League έχει ανάψει φωτιές στην διοργανώτρια αρχή, αφού σε λίγη ώρα θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την απόφαση αυτή.

Στις 14.00 ξεκινάει το Δ.Σ της Super League και όπως είναι λογικό το κλίμα που επικρατεί είναι αυτό της αβεβαιότητας. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΑΕΛ η οποία θα ζητήσει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ και οι εκπρόσωποι των ομάδων κατά την διάρκεια της εισόδου στα γραφεία της Super League δεν έκρυβαν τον προβληματισμό τους για την εξέλιξη αυτή.

Αυτή την ώρα έχουν έρθει οι Μπαταγιάννης, Σιωπήλης (Παναθηναϊκός), Μονεμβασιώτης (Απόλλων), Σπανός (Ατρόμητος), Καρυπίδης (Άρης), Δάρας (Πανιώνιος και αντιπρόεδρος Super League), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Κούγιας (ΑΕΛ) και σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσει το Δ.Σ. το οποίο θα κρίνει αν θα έχουμε πρωτάθλημα η όχι.

Πηγή Gazzetta 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης