Πρόβλεψη του Τζάρετ Τζακ: Αυτή την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ 3άδα θα δημιουργήσει ο Λεμπρόν στους Λέικερς!

Πρόβλεψη του Τζάρετ Τζακ: Αυτή την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ 3άδα θα δημιουργήσει ο Λεμπρόν στους Λέικερς!

Κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα θα είναι η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με τον Τζάρετ Τζακ να προβλέπει πως ο Λεμπρόν Τζέιμς θα δημιουργήσει τους νέους “Big 3” στο Λος Άντζελες!

a5aac7be-lebron_james_lakers_purple-625x375
Ο “βασιλιάς” υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με οψιόν για την τελευταία σεζόν από την πλευρά του παίκτη, και είναι σίγουρο πως μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον έχουν δημιουργήσει το δικό τους πλάνο νίκης.

Τι περιλαμβάνει αυτό; Σύμφωνα με τον Τζάρετ Τζακ, οι ομάδες της λίγκας θα έχουν μεγάλο πρόβλημα όταν θα δουν τους Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις να υπογράφουν μαζί στους Λέικερς!

Μάλιστα, όταν ένας από τους ακόλουθους του Τζακ έσπευσε να τον βγάλει… τρελό, ο βετεράνος πόιντ γκαρντ τον προειδοποίησε πως σε 8 μήνες θα ξαναθυμηθεί τα λόγια του.

Σε περίπτωση που η “προφητεία” του Τζακ επαληθευθεί, τότε θα μιλάμε για την πιθανότατα κορυφαία 3άδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα έχει “κλειδώσει” τον τίτλο πριν καν ξεκινήσει η σεζόν. Αν και τελικός κριτής είναι το ίδιο το παρκέ…





Κλείσιμο

www.eurohoops.net/el/


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης