Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2: Ο Λάζαρος τον κράτησε ζωντανό στο κυνήγι του ΠΑΟΚ!

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2: Ο Λάζαρος τον κράτησε ζωντανό στο κυνήγι του ΠΑΟΚ!

Τα δύο αυτογκόλ στο ξεκίνημα έδωσαν μια άγρια ομορφιά στο ματς των Ιωαννίνων, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει (2-1) τον ΠΑΣ με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου, συνεχίζοντας την καταδίωξη του ΠΑΟΚ!

4686861
Οι Φορτούνης και Ποντένσε ήταν πολύ καλοί, όμως ο Χριστοδουλόπουλος έδειξε πως γύρισε για τα καλά. Μετά τα καλά δείγματά του με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σκόραρε το νικητήριο τέρμα για το 2-1 στο ματς με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και έτσι ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να συνεχίζει το... κυνήγι του ΠΑΟΚ.

ΜΕ ΙΔΙΑ... ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Μαρτίνς στην Λιβαδειά είχε σε σχήμα 4-2-3-1 τον Λάζαρο για βασικό εξτρέμ και για φορ τον Γκερέρο. Στην ενδεκάδα είχε τους: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη (στην άμυνα), Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε (αμυντικά χαφ), Ποντένσε, Λάζαρο, Φορτούνη και Γκερέρο (στην επίθεση). Το ίδιο ακριβώς έκανε και με τον ΠΑΣ. Ίδιος σχηματισμός και με την κλασική πια στρατηγική με τον Φορτούνη ορισμένες φορές να παίζει λίγο πιο μπροστά από τον Γκερέρο.

ΜΕ 5-3-2 Ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε σχηματισμό 5-3-2: Βελλίδης κίπερ, άμυνα με Αποστολόπουλο, Λίλα, Τζημόπουλο, Μπουκουβάλα και Σκόνδρα, κέντρο με Σιόντη, Γιάκο και Νικολιά και μπροστά τους Κριζμάν και Παμλίδη.

ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΣΤΟ 2-1

Κλείσιμο
Σε έναν αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο το α' μέρος είχε φάσεις και για τις δύο ομάδες, ωστόσο τα δύο πρώτα τέρματα μπήκαν με αυτογκόλ. Στο 8ο λεπτό ο Φορτούνης απέφυγε αποφεύγει εξαιρετικά δύο αντιπάλους και έκανε την σέντρα που βρίσκει στο κεφάλι του Σκόνδρα και μετά πάει στα δίχτυα. Πριν είχε αποφύγει Αποστολόπουλο και Μπουκουβάλα. Ο ΠΑΣ επιχείρησε να απειλήσει κυρίως με τον Κριζμάν αλλά σκόραρε από λάθος του Βούκοβιτς που έβαλε ξανά αυτογκόλ φέτος. Στο 14' ο Νικολιάς έκανε το σουτ με τον Σέρβο να προσπαθεί για το διώξιμο αλλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σα. Στο 37' ήρθε το 2-1. Ο Ποντένσε... ντύθηκε Φορτούνης, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε την σέντρα που βρήκε το κεφάλι του Χριστοδουλόπουλου τον οποίο έχασε ο Λίλα. Έτσι ήρθε το 2-1.

ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΩΣ ΕΧΕΙ...

Στην επανάληψη και ο Ολυμπιακός με Φορτούνη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο κυρίως και ο ΠΑΣ με τον Κρίζμαν είχαν φάσεις για γκολ. Είχαν και παράπονα από την διαιτησία. Και οι δύο τεχνικοί έκαναν αλλαγές με τον Πετράκη να πηγαίνει το σχήμα στο 4-3-3 αλλά το 2-1 έμεινε.

MVP: Οι Φορτούνης με Ποντένσε έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι δημιουργικά και επιθετικά και οι δύο και είναι στις φάσεις του γκολ. Εδώ όμως μπαίνει και ο Λάζαρος. Σκόραρε το 2ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα σε ένα κομβικό σημείο και έδειξε... παρών!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Από πλευράς Ολυμπιακού ξανά οι Μπουχαλάκης και Ομάρ ενώ και ο Γκιγιέρμε είχε καλές στιγμές. Από τον ΠΑΣ προσπάθησε το κέντρο του με τον Κρίζμαν.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Βούκοβιτς μπαίνει εδώ για το αυτογκόλ του. Το ίδιο και ο Σκόνδρας. Κακό ματς και από τον Λίλα που είναι στην φάση του 2-1, έχοντας χάσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Σε αυτήν την κατηγορία είναι και ο Παμπλίδης.

Η ΓΚΑΦΑ: Το δίχως άλλο εδώ μπαίνουν τα δύο αυτογκόλ του α' μέρους της αναμέτρησης στο γήπεδο του ΠΑΣ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Με λάθη η διαιτησία στο ματς κυρίως στο σκέλος της υπόδειξης φάουλ και για τις δύο ομάδες και στον πειθαρχικό έλεγχο. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε δύο περιπτώσεις τουλάχιστον για Φορτούνη και Λάζαρο (σ.σ. και την αποβολή του Σιόντη) και ο ΠΑΣ είχε παράπονα για φάουλ και κάρτες. Στο πέναλτι που ζήτησε ο Αθανασιάδης δεν υπάρχει παράβαση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Σε ένα κακό γήπεδο ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε το πρόσωπο που είχε στην Λιβαδειά. Και πάλι όμως ήταν ανώτερος του ΠΑΣ και επικράτησε δίκαια με σκορ 2-1 για να συνεχίσει έτσι την... καταδίωξη του ΠΑΟΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Λίλα, Σιόντης (83' Νάουμετς), Νικολιάς, Γιάκος (65' Αθανασιάδης), Παμλίδης (80' Ξύδας) και Κρίζμαν.
Ολυμπιακός: Σα, Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης (86' Νάτχο), Ποντένσε (90+ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος και Γκερέρο (71' Χασάν).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης