Ίνγκανσον: Ένας ακριβός στόπερ που άρεσει στον ΠΑΟΚ

Ίνγκανσον: Ένας ακριβός στόπερ που άρεσει στον ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού Σβέριρ Ίνγκασον από την Ροστόβ εξετάζει ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο πρόκειται για μια πολύ δύσκολη μεταγραφή

rostovfc1
Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ δεν εξαντλούνται στον σέντερ φορ και τον μέσο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ψάχνονται και για κεντρικό αμυντικό, δουλεύοντας μάλιστα μια πολύ καλή περίπτωση από το ρωσικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον 25χρονο Ισλανδό Σβέριρ Ίνγκασον, ο οποίος προέρχεται από ένα πολύ καλό πρώτο μισό χρονιάς με την Ροστόφ, την πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά κεντρικό αμυντικό, ωστόσο είναι δεδομένο πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Αρχικά, για να προχωρήσει του Ίνγκασον θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα το θέμα του Χατσερίντι, να καταφέρει δηλαδή ο ΠΑΟΚ να λύσει το συμβόλαιό του. Από το βράδυ του Σαββάτου οι άνθρωποι της ομάδας έχουν πρόταση στα χέρια τους και είναι πιθανόν σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Πέραν τούτου, ο Ίνγκασον θεωρείται μια από τις επιλογές... πρώτου ραφιού στη Ρωσία κι αυτό σημαίνει ότι η Ροστόφ απαιτεί τέσσερα εκατομμύρια για την παραχώρησή του, καθώς συν τοις άλλοις ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 και στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην πρώην ομάδα του Σαββίδη, έχει πολύ καλή παρουσία.

Το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Ροστόφ ίσως περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, όμως το δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ τον έχει ξεχωρίσει και παλεύει ήδη για την απόκτησή του, έχοντας πλήρη συνείδηση για τις δυσκολίες. Άλλωστε, με δεδομένο ότι ο Χατσερίντι είναι στον... αέρα, το μέλλον του Βαρέλα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και το συμβόλαιο του Μαλεζά λήγει το καλοκαίρι, είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να γίνουν κινήσεις για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης