Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης μαζί με Χιμένεθ

Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης μαζί με Χιμένεθ

Το αφεντικό της ΑΕΚ βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο και έχει συνάντηση με τον Σεβιγιάνο τεχνικό - Με μεγάλη αγκαλιά υποδέχθηκε τον Σιμόες ο Μελισσανίδης

aek-ole
Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και το ποδοσφαιρικό της τμήμας είναι κάτι που το έχουμε εμπεδώσει από τη συχνή παρουσία του στα Σπάτα.

Αυτό επιβεβαιώνει και η παρουσία του τώρα, αυτή την ώρα, στα Σπάτα στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών, όπου βρίσκεται και πρόλαβε να έχει ένα τετ α τετ με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Η πιο δυνατή στιγμή ωστόσο ήταν η πατρική αγκαλιά του μεγάλου αφεντικού της ΑΕΚ στον Αντρέ Σιμόες όταν ο Πορτογάλος έφτασε στα Σπάτα και τον είδε μπροστά του.

Ο Μελισσανίδης τον υποδέχτηκε με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του και τον αγκάλιασε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι θα συνεχίσει στους πρωτάθλητες.

Θυμίζουμε ότι σε λίγα λεπτά της ώρας θα παρουσιαστεί για 3η φορά ως κόουτς της Ένωσης ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος βρίσκεται μαζί με τους συνεργάτες του από πολύ νωρίς στο προπονητικό κέντρο των Σπατών...
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης