Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας γυναικών στο πόλο

Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Ευρωλίγκας γυναικών στο πόλο

Με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Αβραμίδου, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-7 της Βουλιαγμένης στον ελληνικό «εμφύλιο» και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας το Σάββατο το μεσημέρι

osfop-polo-1
Το τέταρτο του Ευρωπαϊκό τρόπαιο θα διεκδικήσει η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού στο πόλο που «λύγισε» με 8-7 τη Βουλιαγμένη, στην ελληνική μάχη του Final-4 που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Ο ΝΟΒ ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και διατήρησε συνεχώς το προβάδισμα, όμως η αδυναμία του στον παίκτη παραπάνω και η έμπειρη Αβραμίδου, που έφερε το ματς «τούμπα» με τρία τέρματα σε λιγότερα από δύο λεπτά, έδωσαν το εισιτήριο του τελικού στις «ερυθρόλευκες».

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο (Σάββατο 20/4) στις 14:30, με τον αντίπαλο των ερυθρόλευκων να προκύπτει από τον ημιτελικό που ξεκινάει σήμερα, στις 14:15 ανάμεσα στην Σαμπαντέλ και την Πάντοβα.

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού, στον μικρό τελικό που θα ξεκινήσει στις 12:30.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 1-1

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 2, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη, Κοκκινάκη, Ξενάκη 1, Νίνου, Πάτρα, Κότσια, Διαμαντοπούλου 1, Τζόρνταν, Ματρόκαλου, Κοτσιώνη.

Κλείσιμο
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 4, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ, Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης