Λευκάδα: Την Δευτέρα το φιλικό της Μονακό του 2014 με Έλληνες διεθνείς

Λευκάδα: Την Δευτέρα το φιλικό της Μονακό του 2014 με Έλληνες διεθνείς

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο της Λευκάδας «Φάρο»

lefkas
O μεγάλος Μισέλ Πλατινί έχει πει πως «το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που έχει σκέψη και ψυχή». Αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο στα γήπεδα των μεγάλων διοργανώσεων αλλά και στην κοινωνική προσφορά του αθλήματος.

Με τη σκέψη στους αδύναμους συνανθρώπους μας, πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας, κάποιοι από αυτούς μάλιστα έφτασαν την Ελλάδα στην κορυφή το 2004, θα αναμετρηθούν με παίκτες-θρύλους της Μονακό, που το ίδιο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του Champions League.

Καραγκούνης, Δέλλας, Κατσουράνης, Χαριστέας Νταμπίζας, Κυριάκος, Λάκης, Γκέκας, Σαλπιγγίδης, Γεωργάτος, Μπορμπόκης, Στολτίδης, Σιφάκης, Κοτσόλης, Παπαδόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος και Θεοδωρίδης κάτω από τις οδηγίες του Τάκης Λεμονή και του Γιώργου Δώνη, θα αντιμετωπίσουν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ που θα έχει υπό τις οδηγίες του τους Ζήκο, Μπερνάρντι, Σισέ, Ροτέν, Ζιουλί, Ζιβέ, Σκιλασί, Ρόμα, Τουρέ, Καρβάλιο, Μοντέστο, Πικιούνε, Τσεβάντον και Ελ Φακίρι.

Όλα τα έσοδα αυτής της «ανατρεπτικής» αναμέτρησης, μεταξύ δύο ομάδων που πριν από 15 χρόνια απέδειξαν τα μεγάλα κατορθώματα που μπορεί να κάνει η «ψυχή», θα διατεθούν στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο της Λευκάδας «Φάρο» που εδώ και χρόνια φροντίζει πάνω από εξήντα άπορες οικογένειες, οι περισσότερες με παιδιά στο νησί.

Ο Τραϊανός Δέλλας που στις 3 Ιουνίου θα πατήσει και αυτός το χορτάρι του δημοτικού σταδίου της Λευκάδας, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα «Χαίρομαι που θα παίξω ποδόσφαιρο και εγώ για καλό σκοπό στην όμορφη Λευκάδα. Είναι μοναδική ευκαιρία για τους Λευκαδίτες και όχι μόνο, να παρακολουθήσουν από κοντά αστέρια παγκόσμιας κλάσης. Κυρίως όμως με την παρουσία μας, ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και κόσμος έχουμε έναν κοινό σκοπό να γεμίσουμε τον κουμπαρά του «Φάρου» που βοηθάει ανιδιοτελώς χρόνια τώρα άπορες οικογένειες στο νησί».

dellas
Κλείσιμο


To ιδρυτικό μέλος του «Φάρου» η γνωστή Λευκαδίτισσα επιχειρηματίας και οικονομολόγος Αργυρή Κατωπόδη είναι ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, τους εκπρόσωπους της οικογένειας Ριμπολόβλεφ που έχει τον «Σκορπιό» αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό, τον «Οδυσσέα Νυδριού» που έχει «αδελφοποιηθεί» με τη Μονακό και διοργανώνει τον φιλικό αγώνα και το Δ.Σ του «Φάρου», κερδίζοντας την ομόφωνη υποστήριξη όλων στην πρωτοβουλία.

Τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους και πλέον όλα τα έσοδα από την αναμέτρηση Δευτέρα 3 Ιουνίου που θα ξεκινήσει στις 18.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV θα καταλήξουν στον φιλανθρωπικό σύλλογο «Φάρος». Η είσοδος είναι στα 5 ευρώ και η Λευκάδα προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς για κάτι τόσο μοναδικό! «Όταν ενώνονται χέρια, ιδέες και δυνάμεις μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά από αυτά που σήμερα μας πονάνε και μας πληγώνουν. Αξίζουμε μια καλύτερη κοινωνία και όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος αυτής της θετικής αλλαγής.» τονίζει σχετικά η Αργυρή Κατωπόδη. Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας και ο όμιλος του ΘΕΜΑτος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης