Το Spetses mini Marathon επιστρέφει με περισσότερα αγωνίσματα και δράσεις για όλους

Το Spetses mini Marathon επιστρέφει με περισσότερα αγωνίσματα και δράσεις για όλους

Στις 4-6 Οκτωβρίου η 9η συνεχής διοργάνωση για το μεγαλύτερο multi-sport event στην Ελλάδα

spetses
Το Spetses Mini Marathon έχει γίνει θεσμός καθώς είναι η νούμερο ένα και πρώτη αθλητική εκδήλωση στην Ελλάδα που συνδυάζει ιδανικά το ευ αγωνίζεσθαι με το πανέμορφο νησί των Σπετσών.

Λίγο προτού σβήσει τα 10α κεράκια του, διανύοντας, δηλαδή, την 9η δημιουργική χρονιά, επανέρχεται με συνέπεια σοτ ραντεβού του στις αρχές Οκτώβρη-4-6 Οκτωβρίου ακόμα πλουσιότερο σε εκπλήξεις και σε δρώμενα: είναι, άλλωστε, αυτό που καθιέρωσε το SUP κάνοντας το μόδα και τις παράλληλες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας με αυτές του αθλητισμού. «Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ανταπόκριση τόσο του κόσμου όσο και των υποστηρικτών και χορηγών μας. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!» είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη τύπου η ιδρύτρια του θεσμού και ψυχή του Spetses Mini Marathoν, Δρ. Μαρίνα - Λύδα Κουταρέλλη.

Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Σπετσών, κ. Παναγιώτης Λυράκης, τόνισε: «Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το νησί των Σπετσών ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να υποδεχτεί συμμετέχοντες και επισκέπτες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Κουταρέλλη που ανέδειξε τις Σπέτσες ως το #1 αθλητικό προορισμό της χώρας  καθώς και όλους τους Σπετσιώτες εθελοντές και να ευχηθούμε να περάσετε όλοι ένα χαρούμενο τριήμερο!»


Μία στροφή πριν την συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής του μεγαλύτερου multi-sport event στην Ελλάδα, το 9ο Spetses mini Marathon θα διεξαχθεί το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου 2019 στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ. Παρουσιάζοντας διαρκή ανάπτυξη από το 2011 και διεθνώς βραβευμένο με πάνω από 35 βραβεία, ο αγώνας αποτελεί πια θεσμό, έχοντας εδραιωθεί στο ετήσιο calendar της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης και προσελκύοντας αθλητές παγκοσμίου φήμης αλλά και χιλιάδες ερασιτέχνες που παραμένουν πιστοί στο μότο της διοργάνωσης «Νίκη Είναι η Συμμετοχή».

Κλείσιμο
Στη φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν τρία δρομικά αγωνίσματα (5χλμ. by GARMIN Series, 10χλμ. και 25 χλμ.) και τρία κολυμβητικά (1.5χλμ., 3χλμ. και 5χλμ) καλύπτοντας έτσι τις απαιτήσεις όλων των συμμετεχόντων! Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν και οι παιδικοί αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, καθώς και το SUP Event by BIC ® . Ξεχωριστή θέση στην επιτυχία της διοργάνωσης κατέχουν οι 360 Σπετσιώτες εθελοντές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου, καθώς και τα παράλληλα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα. Τους έχουμε δει να προσφέρουν με την καρδιά τους τα κεράσματα, τις πίτες και να κάνουν ο,τι είναι δυνατόν σε έναν θεσμό που ξέρουν ότι τιμάει το νησί τους.


Στις Σπέτσες, θα βρεθούν ακόμη μία φορά πγκοσμίου φήμης αθλητές με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες,  προασπίζοντας τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι. Το «παρών» θα δώσουν μεταξύ άλλων οι: Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Δημήτρης Κουλούρης, Νόρα Δράκου, Κρίστελ Βουρνά, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Γιώτα Βλαχάκη,  Μιχάλης Καλομοίρης, Κώστας Γκελαούζος, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Αναστασία Μαρινάκου, το δίδυμο Μπόζη-Κλωναρίδου, Μάκης Καλαράς και Εφη Γκουλή.

Οι χορηγοί στο πλευρό του Spetses mini Marathon 2019

Επειδή, όμως, ένα τόσο μεγάλο γεγονός έχει ανάγκη τους χορηγούς το Spetses mini Marathon υποστηρίζουν εκτός από τη BWIN που είναι μεγάλος χορηγός, το ARLA PROTEIN, η DHL, η Herbalife Nutrition, η BIG, η Alpha Bank και η Visa,η Melissa ενώ Beauty Partner του 9ου Spetses mini Marathon θα είναι η Biotherm. Time Sponsor η Garmin, χορηγός αθλητικού υλικού η Under Armour. Χορηγός μετακίνησης η ΚOSMOCAR VOLKSWAGEN. Επίσης υποστηρικτές είναι η LG Electronics Hellas, η Voltaren Emulgel, η Μπαρμπά Στάθης και η Αύρα, Μεταλλικό Νερό. Όλοι μαζί στο μεγαλύτερο αθλητικό-και όχι μόνο-ραντεβού του φθινοπώρου στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης