Προκριματικά Euro Γυναικών: Συντριβή στην πρεμιέρα από την Γερμανία

Προκριματικά Euro Γυναικών: Συντριβή στην πρεμιέρα από την Γερμανία

«Βαριά» ήττα 0-5 γνώρισε η Εθνική Γυναικών απ' τη Γερμανία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πρώτο της παιχνίδι για τον όμιλο των προκριματικών του EURO 2021

ellada
H ελληνική ομάδα υπέκυψε στην ανωτερότητα της πρωτοπόρου «Νασιονάλμανσαφτ», που πέρασε άνετα απ' τη Θεσσαλονίκη. Το σκορ άνοιξε η Ποπ (33'), ενώ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος (40') η Όμπερντορφ διεύρυνε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Greece vs Germany Ladies 0-5 Highlights Women. European Championship


Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά για τη Γερμανία, με την Στάρκε (66'), τη Μπρέμερ (75') και τη Μπουλ (90') να διαμορφώνουν το τελικό 0-5. Έτσι τα «πάντσερ» έμειναν με διαφορά στην πρώτη θέση, φτάνοντας τους 12 βαθμούς με το 4Χ4 και 31-0 τέρματα!

Την επόμενη αγωνιστική το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο εκτός έδρας (06/11) κι εν συνεχεία την Ιρλανδία (12/11). Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι επικεφαλής των 9 ομίλων και οι τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες από τις βαθμολογίες όλων των προκριματικών.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Αντώνης Πριονάς): Παπακωνσταντίνου, Κυνοσίδου (73' Σαρρή), Γκάτσου (70' Παράσχου), Κακαμπούκη, Σιδηρά (83' Δημητρίου), Κογκούλη, Χατζηγιαννίδου, Μωραΐτου, Μάρκου, Χατζηνικολάου, Κοκοβιάδου

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μαρτίνα Βος - Τέκλενμπουργκ): Φρομς, Όμπερντορφ, Μαροτσάν, Ποπ, Ντέμπριτς, Έλσιγκ (63' Γκβιν), Ντάλμαν (46' Στάρκε), Λόιπολτς, Μπουλ, Μαγκούλ, Κνάακ (59' Μπρέμερ)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης