NBA: Μετά το ξύλο, άγρια κόντρα και στα social media για Εμπίντ – Τάουνς

NBA: Μετά το ξύλο, άγρια κόντρα και στα social media για Εμπίντ – Τάουνς

Στα χέρια πιάστηκαν ο Εμπίντ και ο Τάουνς κατά τη διάρκεια του αγώνα των Σίξερς με τους Τίμπεργουλβς, με το επεισόδιο μεταξύ των δύο σταρ του NBA να λαμβάνει συνέχεια και διαδικτυακά μέσα από τα σόσιαλ μίντια

111129
Το ξύλο που παίχτηκε εντός παρκέ μεταξύ Τζοέλ Εμπίντ και Καρλ – Άντονι Τάουνς φαίνεται ότι δεν αρκούσε στους δύο NBAers για να λύσουν τις διαφορές τους. Αργότερα η κόντρα συνεχίστηκε στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα «αλληλοκαρφώματα» να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Την αρχή έκανε ο παίκτης των Σίξερς χαρακτηρίζοντας εκείνον των Τίμπεργουλβς «γάτα» (από το παρατσούκλι του Τάουνς που είναι KAT εκ του Καρλ Άντονι Τάουνς), ενώ έκανε αναφορά και στον Τζίμι Μπάτλερ, ο οποίος πέρυσι συμμετείχε σε μια προπόνηση των Γουλβς και μαζί με τους παγκίτες νίκησε τους βασικούς, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Τάουνς, αποκαλώντας τον στη συνέχεια «soft».

«Σπουδαία νίκη για την ομάδα!!! Μεγάλωσα με λιοντάρια και μία γάτα τα έβαλε σήμερα μαζί μου. Τζίμι Μπάτλερ, μου έλειψε να είμαι μέλος των αναπληρωματικών. Είχα τη μαμά του να μου κάνει χειρονομίες».
Ο Τάουνς δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση και έκανε το δικό του τιτίβισμα, το οποίο συνοδευόταν από μια φωτογραφία του Εμπίντ να κλαίει, μετά τον αποκλεισμό από τους Ράπτορς στον δεύτερο γύρο των περσινών πλέι-οφ.
Κλείσιμο
Ο σταρ των Σίξερς δεν υπήρχε περίπτωση να υποχωρήσει κι έτσι έκανε ένα σχόλιο σε αυτό που ανέβασε ο Τάουνς, με τον παίκτη των Τίμπεργουλβς να το σβήνει, ενώ όμως ο πρώτος είχε προλάβει να το κάνει printscreen. Έτσι στη συνέχεια το ανέβασε σε instastory. «Φαντάσου να μιλάς μετά από μία ήττα με 20 πόντους διαφορά. Σιχαίνεσαι να το βλέπεις. Βάλε την φωτογραφία μου που δείχνει ότι με νοιάζει επειδή έχασα στον ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ PLAYOFFS. Α, περίμενε, δεν εχεις πάει ποτέ εκεί. Δεν ξέρεις πώς είναι. 'Όχι, το παιδί πήρε τρεις νίκες και μιλάει. Ήσουν κότα όλη σου την ζωή. Για αυτό σου συμπεριφέρθηκε έτσι ο ξέρεις ποιος. Δεν πρόκειται να βγάλω στην φόρα αυτά που έγιναν, αλλά ξέρω πράγματα για σένα. Μην αλλάζεις τα δεδομένα, ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ».

Η τελευταία λέξη ανήκε και πάλι στον Εμπίντ, ο οποίος σχολίασε το σβήσιμο του σχολίου του από τον «αντίπαλό» του.

«Αυτό το να το παίζει σκληρός δεν βγαίνει. Ξέρεις ποιος είσαι και ξέρεις ποιος ήσουν πάντα. ΜΙΑ ΚΟΤΑ (ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ). Σου κλωτσάω τον πισινό, οπότε σε παρακαλώ μπες στα playoffs πριν μιλήσεις. Είναι γνωστό ότι ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ».


Τους δύο παίκτες θεωρείται δεδομένο πως τους περιμένει βαριά καμπάνα από τη λίγκα για όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης