Λαμία, Παπαϊωάννου: Δεν περίμενα το 3-0, δεν είμαι εχθρός με τον Κούγια

Λαμία, Παπαϊωάννου: Δεν περίμενα το 3-0, δεν είμαι εχθρός με τον Κούγια

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊώαννου, μίλησε για το χθεσινό ματς της Λάρισας και τις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια

4943744
Για τη χθεσινή νίκη της Λαμίας στη Λάρισα αλλά και τις σχέσεις του με τον Αλέξη Κούγια, μίλησε ο Πανουργιάς Παπαϊώαννου, ισχυρός άνδρας της πρώτης, στον Metropolis.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για το αν ισχύει η φήμη ότι έταξε πριμ 40.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας: «Οχι δεν ισχύει, φέτος έχουμε πενιχρά συμβόλαια και με το ζόρι προσπαθούμε να τα καλύψουμε».

Για το αν έχει καλές σχέσεις με τον Κούγια μετά τις τελευταίες δηλώσεις του: «Με τον Αλέξη μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί σε προσωπικό επίπεδο. Ομως μέσα στο γήπεδο όλοι είμαστε αντίπαλοι».

Για την νίκη της Λαμίας μέσα στην Λάρισα: «Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε, αλλά εμείς και ισοπαλία να παίρναμε ευχαριστημένοι θα ήμασταν. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι η Λαμία ως ομάδα είναι πολύ υποτιμημένη και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Κούγια».

Για το αν μίλησε με τον Κούγια μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Όχι δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί όλοι μετά από κάθε ήττα είναι στεναχωρημένοι».

Για το αν περίμενε ότι η Λαμία θα κερδίσει με 0-3: «Όταν η Λάρισα βρέθηκε πίσω στο σκορ προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ανοίχτηκε και έφαγε 2 γκολ στην κόντρα».

Για το πώς βλέπει την οικονομική κατάσταση στην Λαμία: «Δυστυχώς η Λαμία έχει το μικρότερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, πέρσι κυνηγούσαμε μια καλή θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα για να πάρουμε καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως θέλαμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης