Super League 1, Λαμία-Ολυμπιακός 0-4: Πρώτος και αεράτος με killer Ελ Αραμπί - Δείτε όλα τα γκολ

Super League 1, Λαμία-Ολυμπιακός 0-4: Πρώτος και αεράτος με killer Ελ Αραμπί - Δείτε όλα τα γκολ

Ο... αφιονισμένος Ελ Αραμπί έβγαλε τρεις φορές «το πιστόλι του» και με χατ τρικ οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στο χορταστικό 4-0 στη Λαμία, κρατώντας τον μόνο πρώτο - Ασίστ και γκολ από Βαλμπουενά - Κόκκινη ο Πλιάτσικας

5003540
Ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά και νικηφόρα με 4-0 από την έδρα της Λαμίας που δεν είχε ήττα στο γήπεδό της και επίσης υπέστη την πιο βαριά ήττα της ever. Χατ τρικ ο φοβερός και τρομερός Ελ Αραμπί.

⚽️ Λαμία - Ολυμπιακός 0-4 Highlights (SL) 18η αγ. {12.1.2020}


ΜΕ ΜΠΕΝΖΙΑ ΚΑΙ ΓΚΑΣΠΑΡ ΒΑΣΙΚΟΥΣ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ, ΜΕ 4-3-3 Η ΛΑΜΙΑ
Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε βασικούς τους Γκασπάρ και Μπενζιά με Λαμία. Σα γκολκίπερ, τετράδα άμυνας με Σεμέδο, Μπα, Γκασπάρ και Τσιμίκα, κέντρο με Μπουχαλάκη και Καμαρά, δεκάρι ο Μπενζιά, άκρα με Βαλμπουενά - Μασούρα και φορ ο Ελ Αραμπί. Η Λαμία είχε ένα 4-3-3 με τους Ντελ Πίνο, Μπαχανάκ και Δημούτσο στο κέντρο και τριάδα μπροστά τους Ρόμανιτς - Καραμάνο - Βασιλόγιαννης. Οι 11 της Λαμίας ήταν οι: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ, Ντελ Πίνο, Βασιλόγιαννης και Καραμάνος.

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΜΠΑΚ, ΤΟ 11Ο ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Ο Ολυμπιακός τελείωσε το α' μέρος με 1-6 τελικές και 78% κατοχή. Είχε περισσότερες καλές φάσεις γι γκολ και έφτασε στο 0-1 με φάση... καρμπόν όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά ας πάμε από την αρχή. Στο 5ο λεπτό ο Σεμέδο λίγο έλλειψε από σκοράρει από κοντά ωστόσο άμυνα και Θεοδωρόπουλος έδιωξαν στο... τσακ. Στο 19' ο Ελ Αραμπί είχε ένα πολύ καλό σουτ που έβγαλε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος.

Στο 21ο λεπτό ο Μπουχαλάκης είχε ένα πλασέ λίγο έξω. Στο 31' η Λαμία είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ του Δημούτσου και στο 33' ένα δοκάρι του Μπα με κεφαλιά του από κόρνερ του Βαλμπουενά. Το 0-1 ήρθε στο 40'. Ο Σεμέδο πάσαρε στον Βαλμπουενά και εκείνος έκανε την σέντρα από άλλη πλευρά από εκείνη που είχε κάνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ελ Αραμπί αυτήν την φορά με κεφαλιά και τρομερό άλμα σκόραρε. Ήταν το 11ο γκολ του Ελ Αραμπί στο πρωτάθλημα φέτος και το 16ο συνολικά. Ο Βαλμπουενά από την άλλη έφτασε στις 5 ασίστ.

ΧΑΤ ΤΡΙΚ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΚΑΙ 0-4, ΑΠΟΒΟΛΗ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ
Κλείσιμο
Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν... καταιγιστικός και καθάρισε το ματς με 0-4. Στο 51ο λεπτό μετά από λάθος γύρισμα του Βάντερσον ο Ελ Αραμπί πήρε την μπάλα, κέρδισε και την κόντρα από τον Πλιάτσικα και με καλό τελείωμα σκόραρε. Στο 69' ο Τσίμικας μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Πλιάτσικα - που αποβλήθηκε σε εκείνη την φάση - και πήρε το πέναλτι. Στο 70' ο Βαλμπουενά έκανε το 0-3.

Στο 81' από φάση που ξεκίνησε από επιμονή και μπαλιά του Μπουχαλάκη ο Μασούρας δεν σκόραρε από κοντά αλλά η μπάλα πήγε στον Ελ Αραμπί που σκόραρε με σουτ για το 0-4. Στο 89' ο Ρόμανιτς είχε δοκάρι από γύρισμα της μπάλας.

MVP: Ελ Αραμπί. Τρία γκολ και 13 στο σύνολο στο πρωτάθλημα αλλά και 18 σε 27 αγώνες. Εξαιρετικός ο άσος του Ολυμπιακού.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Βαλμπουενά είχε και ασίστ και γκολ. Ο Τσιμίκας πήρε το πέναλτι και ο Μπουχαλάκης ήταν θετικός.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Άμυνα και Θεοδωρόπουλος. Ειδικά οι Πλιάτσικας και Βάντερσον. Είναι μες στις φάσεις των γκολ του Ολυμπιακού με λάθη και ο Πλιάτσικας αποβλήθηκε κιόλας.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Αντέτζο στην φάση του 0-1. Χάνει τελείως τον Ελ Αραμπί. Επίσης γκάφες έχουν κάνει και οι Βάντερσον - Πλιάτσικας.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έχει κάνει σοβαρό ή μεγάλο λάθος η διαιτησία. Ίσως είχε κάποια θέματα στο πειθαρχικό σκέλος με κάρτες και για τις δύο ομάδες αλλά μέχρι εκεί.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός είχε σε τρομερή μέρα τον killer του Ελ Αραμπί και ιδιαίτερα καλό τον Βαλμπουενά. Επικράτησε αρκετά άνετα και καθαρά με 4-0 της Λαμίας εκτός έδρας.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87' Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (77' Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72' Σάλιακας) και Καραμάνος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64' λ.τρ. Λοβέρα), Μασούρας, Μπα, Βαλμπουενά (77' Γκερέρο), Γκασπάρ και Ελ Αραμπί (85' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης