Ολυμπιακός: «Εξελίξεις με Τσιμίκα και Νάπολι»

Ολυμπιακός: «Εξελίξεις με Τσιμίκα και Νάπολι»

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά το μέλλον του

tsiam
Έτοιμη να επιστρέψει με νέα πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα παρουσιάζεται η Νάπολι, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ιταλία.

Οι «παρτενοπέι» έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς μπακ-χαφ, τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν παραχωρεί με λιγότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Χθες υπήρξε η πληροφορία ότι οι Ιταλοί θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά, η οποία θα ξεπερνάει το συγκεκριμένο ποσό.

Την ίδια ώρα, όπως γράφει το «Φως των Σπορ», ο Έλληνας άσος τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με το μέλλον του και δεν έχει συζητήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης, δήλωσε στην ιστοσελίδα «Calcio Napoli 24»: «Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ή να επιβεβαιώσω επαφές με τον σύλλογο. Ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης