Super League 1: «Κόλλησε» το VAR στη Λαμία... μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ!

Super League 1: «Κόλλησε» το VAR στη Λαμία... μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ!

Τα απίθανα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται καθώς το VAR στον αγώνα Λαμία-ΠΑΟΚ... κόλλησε, οι διαιτητές δεν μπορούσαν να ελέγξουν τη φάση του γκολ του Μάτος και έτσι αυτό μέτρησε κανονικά

5013612
Συνεχίζονται τα τραγελαφικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο σχετικά με το VAR και την εφαρμογή του.

Στο παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ κόλλησε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι διαιτητές να το συμβουλευτούν. Μάλιστα, αυτό το πρόβλημα διαπιστώθηκε ή έγινε γνωστό, στη φάση του 33ου λεπτού από την οποία προήρθε το τέρμα του ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής, Σέζος ζήτησε να συμβουλευθεί το VAR γιατί υπήρχε υποψία πως ο Μάτος είναι σε θέση οφσάιντ στην εκτέλεση του φάουλ από τον Βιεϊρίνια. Τότε όμως του έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους ότι το VAR έχει κολλήσει και δεν μπορεί να συμβουλευθεί το video.

Οι άνθρωποι της Λαμίας σε συνομιλίες τους με τον διαιτητή ζητούσαν να δει πρώτα το video για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι κατοχυρώνοντας ή όχι το γκολ. Ωστόσο, μετά από λίγο έδωσε εντολή στους παίκτες για σέντρα μετρώντας το γκολ του ΠΑΟΚ.

Η απόφαση αυτή ήταν αφορμή να ξεσπάσουν σε διαμαρτυρίες παίκτες και υπεύθυνοι της Λαμίας. Όταν -μάλιστα- του ζήτησαν να περιμένει για να δει το VAR εκείνος τους απάντησε ότι δεν υπάρχει οφσάιντ και πως οι υπεύθυνοι έχουν δει τη φάση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης