ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος και Άκπομ κόντρα στον Βόλο - Αιμάτωμα ο Γιαννούλης

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος και Άκπομ κόντρα στον Βόλο - Αιμάτωμα ο Γιαννούλης

«Μάχη» με τον χρόνο θα δώσει ο Γιαννούλης για να παίξει κόντρα στον Βόλο, καθώς έχει αιμάτωμα και ξεκίνησε σήμερα θεραπείες, ενώ οι Μάτος και Άκπομ συμπλήρωσαν κάρτες στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία

5013623
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Βόλο, στο γήπεδο της Τούμπας τη Δευτέρα (27/01), ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/01) στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα.

Οι υπόλοιποι μαζί με το τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» έκαναν μία προπόνηση υψηλής έντασης, με δρομικές ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και μίνι δίτερμα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δέχθηκε μία γονατιά στον έξω πλατύ μηριαίο του αριστερού του ποδιού, που του προκάλεσε αιμάτωμα. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε θεραπείες και θα δώσει μάχη να προλάβει τον αγώνα κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα. Ο Λέο Ζαμπά συνέχισε τη δουλειά με το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (25/10) στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης