Super League 2, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 5-1: Με φόρα για την άνοδο οι Ηπειρώτες

Super League 2, ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 5-1: Με φόρα για την άνοδο οι Ηπειρώτες

Σαρωτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ό,τι ήθελε τον Απόλλωνα Σμύρνης - Οι Ηπειρώτες διέσυραν τους αντιπάλους τους με το εμφατικό 5-1 και έδειξαν ξεκάθαρα πως είναι το απόλυτο φαβορί για άνοδο στην Super League 1

5035608
Μόνο στα χαρτιά ήταν ντέρμπι το ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλωνας Σμύρνης. Οι δύο ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αναμετρήθηκαν στους «Ζωσιμάδες» σε ένα ματς που σε καμία περίπτωση δεν είχε την εξέλιξη που θα περίμεναν οι περισσότεροι. Και δεν την είχε, γιατί ένας εντυπωσιακός ΠΑΣ έκανε ό,τι ήθελε τον αντίπαλό του διασύροντάς τον με το εμφατικό 5-1. Μια νίκη που τον φέρνει στους 40 βαθμούς και ανεβάζει στους 7 την διαφορά από την δεύτερη «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Όπως φαίνεται και στο σκορ οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν τον αντίπαλό τους. Ο Γιαννίκης ξεκίνησε με τον Χουτεσιώτη στο τέρμα, τους Αποστολόπουλο και Μπουκουβάλα στο δεξί και αριστερό άκρό και τους Σκόνδρα και Παντελάκη στα στόπερ. Οι Κάστρο και Σιόντης ήταν αμυντικά χαφ, οι Παμλίδης και Καρτάλης τα δύο εξτρέμ και στην επίθεση οι Κρίζμαν και Λέο.

Για τους ηττημένους και σε διάταξη 3-5-2, ο Αναγνωστόπουλος ξεκίνησε στο τέρμα, οι Λαρέα, Κύργιας και Ζησόπουλος ήταν οι τρεις της άμυνας, Τσαμπούρης και Βιτλής τα δύο ακραία μπακ-χαφ, Μπλάζιτς, Φατιόν και Κολλ στα χαφ και στην επίθεση οι Μαρκόφσκι και Μπεντινέλλι.

Το καθάρισαν τα στόπερ
Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 10' με κεφαλιά του Παντελάκη μετά από κόρνερ του Καρτάλη. Στο 33' ήρθε η σειρά του άλλου στόπερ της ομάδας του Σκόνδρα να κάνει επίσης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παμλίδη το 2-0. Το ημίχρονο ωστόσο φύλαγε και άλλο γκολ, με τον Παμλίδη από κοντά να κάνει στο 41' το 3-0 και ουσιαστικά να δίνει τέλος στο ματς.

Μίλησαν και οι επιθετικοί στο δεύτερο
Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι μη έχοντας άλλα περιθώρια βγήκαν μπροστά και κατάφεραν στο 52' να μειώσουν με εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν. Ωστόσο οι Ηπειρώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και μετά τους στόπερ, μίλησαν και οι επιθετικοί. Η αρχή έγινε με τον Κρίζμαν που στο 62' έκανε με πολύ όμορφο γκολ το 41' για να έρθει ο Λεό στο 81' μετά από πάσα του Παμλίδη να διαμορφώσει με σουτ το τελικό 5-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο (46′ λ.τρ. Λιάσος), Καρτάλης (75′ Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν, Λεό (83′ Νικολιάς).

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας (34′ Ιωαννίδης), Λαρέα, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Φατιόν, Μπλάζιτς (76΄Γκίνο), Κολλ, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (60′ Βάρκας).

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης