Η Vinoterra Resto & Cava σαλπάρει για Σπέτσες

Η Vinoterra Resto & Cava σαλπάρει για Σπέτσες

Η κάβα Vinoterra του Νέου Ηρακλείου, με τη ζηλευτή διεθνή γκάμα της, κεντρίζει τους οινόφιλους και τους λάτρεις του ποτού με τις 400 διαφορετικές μπράντες ποτών, τις περισσότερες από 100 μπίρες και τις 1.300 ετικέτες κρασιών.

YFew
Οι connoisseurs και οι bons viveurs του Αργοσαρωνικού έχουν λοιπόν έναν σπουδαίο λόγο να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους και να ακονίζουν τα μαχαιροπήρουνά τους, αφού εφέτος το καλοκαίρι, από τις αρχές του Ίουνίου μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη, οι ιδιοκτήτες Δημήτρης και Κωνσταντίνα Κόλλια με τη Vinoterra τους θα ξεκαλοκαιριάσουν στις Σπέτσες!

veranda1
seabass_tartar


Θερινή εκδοχή με κοσμοπολίτικο αέρα

Τόσο η κάβα, όσο και το εστιατόριο θα φιλοξενούνται στην διάρκεια του καλοκαιριού στους λαμπερούς χώ- ρους του κοσμοπολίτικου συγκροτήματος κατοικιών, τα ιστορικά «Νησιά».

Σε ένα κελάρι στην είσοδο του εστι- ατορίου θα λειτουργεί κάβα με αναρίθμητες ετικέτες κρασιών και ποτών από τον διεθνή αμπελώνα, με υπηρεσίες διανομής και yachting, ενώ σε δύο εντυπωσιακές βεράντες, κρεμασμένες επάνω από τη θάλασσα, θα σερβίρονται οι επιλεγμένες γεύσεις που επιμελείται ο σεφ του εστιατορίου Ανδρέας Μπέλλος, σε ελληνικό-μεσο- γειακό στυλ και σε συνδυασμό με τα κρασιά της κάβας.

Όπως ακριβώς και στο Νέο Ηράκλειο, έτσι κι εδώ μπο- ρεί καθένας να απολαύσει ένα πλήρες δείπνο και να το συνοδεύσει με οποιοδήποτε από τα κρασιά της κάβας, με ένα μικρό κόστος service (έξτρα χρέωση ανά φιάλη ανε- ξαρτήτως κόστους).

cava
home3__1_

Κλείσιμο
Για επικοινωνία  με  Vinoterra Resto & Cava Σπέτσες  697 4540456

Η κάβα, το deli και το wine bar στο Νέο Ηράκλειο εξακολουθούν να μας περιμένουν και το καλοκαίρι.

Μαρίνου Αντύπα 74-76, Ηράκλειο Αττικής / Τ +30 210 2717554 / www.vinoterra.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης