Τρελές απαιτήσεις ταξιδιωτών που σοκάρουν ακόμα και έμπειρους τουριστικούς πράκτορες

Τρελές απαιτήσεις ταξιδιωτών που σοκάρουν ακόμα και έμπειρους τουριστικούς πράκτορες

Δείτε τι τρελά ζήτησαν

tourists
Μερικές από τις πιο απίστευτες απαιτήσεις ταξιδιωτών που καλούνται να ικανοποιήσουν τα τουριστικά γραφεία, αποκαλύπτουν Aμερικανοί ταξιδιωτικοί σύμβουλοι στην αμερικανική ιστοσελίδα TravelPulse.

-Μπερδεμένοι με τη Χαβάη

«Θέλω να πάω στη Χαβάη αλλά δεν θέλω να πετάξω ή να ταξιδέψω με πλοίο, μπορώ να πάρω τρένο;» | το ανέφερε η Debbie M., μέλος της AGENTatHOME Community.

«Σερβίρουν αυθεντικό αμερικανικό φαγητό στη Χαβάη; Ή ζουν ακόμα σε καλύβες από γρασίδι; Χρειάζεται διαβατήριο να ταξιδέψεις στη Χαβάη;» | Steve K., μέλος της AAH Community.

«Είχα πελάτη που με ρώτησε αν τα νησιά στη Χαβάη φαίνονται κοντινά μεταξύ τους για να οδηγήσει αντί να πετάξει ώστε να εξοικονομήσει στο κόστος μεταφοράς» | Krista M., μέλος της AAH Community.

-Φόβος για την τουαλέτα

«Πελάτης με ρώτησε αν στο Secrets Papagayo θα μπορούσαν να αφαιρέσουν τις πόρτες του μπάνιου επειδή ο σύζυγός της είχε φοβία και δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες εάν δεν το έκαναν» | Dale H., μέλος της AAH Community.

-Δεν γίνονται έτσι οι κρουαζιέρες

«Μου ζήτησαν μεταφορά με φέρι στο Μεξικό από τις ΗΠΑ (Τέξας) και κάποιοι άλλοι μου ζήτησαν κρουαζιέρα στην Ευρώπη από το Λος Άντζελες» | Michele C., μέλος της AAH Community.

-Αίτημα για δελφίνι

Κλείσιμο
«Γυναίκα πελάτης μου ζήτησε ένα αληθινό δελφίνι για τα 6α γενέθλια του γιου της και θεώρησε επειδή είχε ενοικιάσει μια βίλα με μεγάλη πισίνα αλμυρού νερού ότι θα ήταν εξαιρετική ιδέα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν:  Θέλετε πραγματικό δελφίνι ή με τηλεχειριστήριο; Εκείνη ζήτησε πραγματικό αδιαφορώντας για το κόστος. Μετά από μερικά τηλεφωνήματα για να διαπιστώσω αν αυτό ήταν εφικτό, τηλεφώνησα στο σύζυγό της να του ανακοινώσω τα νέα. Ασφαλώς εκείνος σοκαρίστηκε με το αίτημα της συζύγου του και μου ζήτησε να μην την ακούσω. Ήθελε να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες» |Terre’e Williams, Blu Eyes Travel

-Ειδική γαμήλια περίσταση

«Δίνουν τα ξενοδοχεία έκπτωση σε νεόνυμφους που παρέμεναν παρθένοι μέχρι το γάμο;» | Caroline Bracewell, σύμβουλος της Protravel

- Λαθρεπιβίβαση σε κρουαζιέρα;

«Ο σύζυγός μου δε μπορεί να φύγει από τις ΗΠΑ νόμιμα. Πώς μπορούμε να τον βάλουμε στο κρουαζιερόπλοιο;», Morgan B., μέλος της AAH Community.

-Η ασφάλεια πρώτα!

«Είχαμε αίτημα από πελάτη για μεσαία θέση στο αεροπλάνο γιατί, όπως πίστευε, οι υπόλοιποι επιβάτες θα απορροφούσαν τους κραδασμούς σε περίπτωση πτώσης και θα επιβίωνε», Sarah Nelson, αντιπρόεδρος της Travel Leaders San Jose και της A World of Travel in Gilbert, Αριζόνα

- Το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό!

«Με κάλεσαν για να επιστρέψουν με πτήση 3 ημέρες πριν το τέλος του ταξιδιού γιατί ανακάλυψαν οτι οι τηλεοράσεις του ξενοδοχείου δεν έπιαναν το κανάλι όπου γινόταν προβολή ποδοσφαιρικού αγώνα», Caitlyn Gambino, ιδιοκτήτης της Aum Journeys στο Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν.

- Πρώιμη έξοδος!

«Κάποτε πελάτης επέστρεψε στη μέση των διακοπών της στην Ιταλία επειδή δε μπορούσε να ανεχθεί τη γυναίκα με την οποία έκανε την κράτηση και μοιραζόταν το ίδιο δωμάτιο. Πλήρωσε 1.000 δολάρια προκειμένου να φύγει πιο νωρίς και έχασε το υπόλοιπο του προγράμματος διακοπών χωρίς επιστροφή χρημάτων», Caitlyn Gambino, ιδιοκτήτρια της Aum Journeys στο Ντιτρόιτ.

- Επικίνδυνα πράγματα!

«Η πιο τρελή απαίτηση που άκουσα στα 7 χρόνια καριέρας στο χώρο, ήταν από ένα ζευγάρι που αναζητούσε διακοπές στο Άμστερνταμ. Εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για διαμονή κοντά στη συνοικία με οίκους ανοχής κι εγώ τυς βρήκα ένα μπουτίκ ξενοδοχείο στο κέντρο της περιοχής αυτής! Στη συνέχεια ζήτησαν να τους βοηθήσω να βρουν τρίτο άτομο για να είναι μαζί τους στο ξενοδοχείο. Μου πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβω τι μου ζητούσαν. Ήθελαν να αποκτήσουν εμπειρία με πόρνη και ζήτησαν την πρότασή μου για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να το κάνουν. Σοκαρίστηκα! Πίστευα οτι ήταν αστείο, όμως μιλούσαν σοβαρά!», Jemica Archer, Tru-Blue Travels.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης