Η Aqua Vista Hotels με νέες εντυπωσιακές ξενοδοχειακές μονάδες στη Σαντορίνη

Η Aqua Vista Hotels με νέες εντυπωσιακές ξενοδοχειακές μονάδες στη Σαντορίνη

Τρεις εξαιρετικές νέες συνεργασίες θέτουν τις βάσεις για ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο 2019 για την Aqua Vista Hotels

aquavista00
Με την έναρξη της θερινής σεζόν του 2019 να βρίσκεται προ των πυλών, η Aqua Vista Hotels ανακοινώνει τη συνεργασία της με τρεις νέες εντυπωσιακές ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί της Σαντορίνης, επεκτείνοντας το ήδη ισχυρό portfolio του Ομίλου.

Με περισσότερα από 35 boutique ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες σε επιλεγμένες περιοχές να βρίσκονται ήδη υπό τη διαχείριση της Aqua Vista Hotels, οι πρόσφατες αυτές προσθήκες έρχονται να ενισχύσουν τις εξαιρετικές εμπειρίες που οι μονάδες του Ομίλου προσφέρουν στους επισκέπτες. Χτισμένα στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες του νησιού, το κάθε νέο μέλος έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει: το White Cave Oia αποτελεί μια ολοκαίνουργια βίλα με άψογη διακόσμηση, το Edem Santorini ένα όμορφο ξενοδοχείο στη γραφική Φοινικιά κοντά στην Οία και το The Beach House ένα άνετο σπίτι στην παραλία του Μονόλιθου.

Το White Cave Oia και το Edem Santorini ανακαινίστηκαν πλήρως από την Aqua Vista Hotels σε μονάδες υψηλών απαιτήσεων. Εστιάζοντας στο ιδιαίτερο interior design, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει πολυτελή και φιλόξενα ξενοδοχεία που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της Aqua Vista Hotels.
aquavista02

Αγκαλιάζοντας πλήρως την κλασική αρχιτεκτονική του νησιού, οι επισκέπτες του πολυτελούς White Cave Oia μπορούν να απολαύσουν ένα ρομαντικό loft με χτιστό διπλό κρεβάτι, ενώ το εσωτερικό χαμάμ ειναι σίγουρο ότι θα προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Η εμπειρία διαμονής ολοκληρώνεται με την εξωτερική πισίνα και την απρόσκοπτη θέα προς την καλντέρα.
Κλείσιμο
aquavista04

Το Edem Santorini συνδυάζει την παράδοση του νησιού με τη σύγχρονη τέχνη προκειμένου να αποδώσει με επιτυχία τη μυστικιστική αύρα που χαρακτηρίζει τη Σαντορίνη. Οι εντυπωσιακές, ευρύχωρες σουίτες υπόσχονται μια χαλαρωτική και αναζωογονητική διαμονή με διπλά κρεβάτια king size, jacuzzi και πολυτελή επίπλωση.
aquavista03

Το The Beach House με τη μοναδική θέα στη θάλασσα, το μεγάλο μπάνιο και τα δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια είναι ιδανικό για να απολαύσουν τις διακοπές τους οικογένειες ή ζευγάρια. Το κομψό εσωτερικό αλλά και οι προσεγμένοι εξωτερικοί χώροι δημιουργούν μια μοναδική σπιτική ατμόσφαιρα, όπως και η εκπληκτική τοποθεσία του πάνω στη μαύρη παραλία του Μονόλιθου - η ιδιαίτερα φιλική για οικογενειακές διακοπές παραλία στο Καμάρι, βρίσκεται επίσης κοντά.
aquavista01

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, σχολίασε τις νέες συνεργασίες λέγοντας: “Μετά τις σημαντικές διακρίσεις που λάβαμε στα Greek Hospitality Awards τον περασμένο μήνα, καθώς και στα Greek Travel Awards στη Στοκχόλμη, το 2019 είναι βέβαιο ότι θα έχει θετικό πρόσημο για εμάς, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα των τελευταίων συνεργασιών μας με τρία ξεχωριστά καταλύματα στη Σαντορίνη. Κάθε μονάδα προσφέρει την εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας που έχουμε συνηθίσει να προσφέρουν τα ξενοδοχεία που διαχειριζόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλουν σε μια πολύ επιτυχημένη νέα σεζόν”.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης