Ταύρος-κομάντο κολύμπησε 23 χιλιόμετρα για να αποφύγει τη σφαγή στην Τουρκία!

Ταύρος-κομάντο κολύμπησε 23 χιλιόμετρα για να αποφύγει τη σφαγή στην Τουρκία!

Το μεγάλο ζώο έσπασε τα δεσμά του, βούτηξε σε ποτάμι, έφτασε στη Μαύρη Θάλασσα και κολύμπησε από την περιοχή Rise στην Τραπεζούντα

tur_bull
Ήταν φυλακισμένος και καταδικασμένος σε θάνατο. Όμως δεν παραδόθηκε. Αποφάσισε να δώσει τη μάχη μέχρις εσχάτων και ότι γίνει. Εξάλλου, δεν είχε να χάσει τίποτα απολύτως. Κατάφερε να σπάσει τα δεσμά του, να ξεφύγει από τους φρουρούς του, να αποδράσει μέσω ενός ποταμού και να διαφύγει μέσω θαλάσσης, κολυμπώντας απόσταση 23 χιλιομέτρων στη Μαύρη Θάλασσα, μέχρι την απέναντι ακτή! Δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας. Όσο για τον πρωταγωνιστή, δεν ήταν κανένας υπερήρωας, που νικά εχθρούς και υπερσύγχρονα όπλα. Ήταν ένας ταπεινός ταύρος, που προοριζόταν για... θυσία στην ισλαμική γιορτή Eid al Adna, στην Τουρκία!

Η απίστευτη αυτή ιστορία διαδραματίστηκε στις 23 Αυγούστου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταύρος, που αγαπούσε πολύ τη ζωή του, μεταφέρθηκε μαζί με άλλα ζώα στο φεστιβάλ της επαρχίας Rise, προκειμένου να θυσιαστεί, όπως προβλέπεται βάσει της διαδικασίας. Ο συγκεκριμένος ταύρος όμως είχε διαφορετική άποψη. Δεν ήθελε να πεθάνει. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, έτρεξε και έσπασε το φράκτη που τον χώριζε από την ελευθερία, βούτηξε στο ποτάμι, μέσω του οποίου έφτασε στη θάλασσα και από εκεί κολύμπησε σε τρεις ημέρες 23 χιλιόμετρα μέχρι την ακτή της Τραπεζούντας, φεύγοντας μακριά από τον κίνδυνο.

tur_bull_in

Το μεγάλο ζώο διέκρινα ψαράδες κοντά στην ακτή της Τραπεζούντας. Αμέσως ειδοποίησαν τις τουρκικές αρχές, οι οποίες αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του ζώου, από τις ειδικές σφραγίδες που έφερε πάνω του. Όταν βρέθηκε ο ιδιοκτήτης, δεν πίστευε στα μάτια του. Ο Metin Yalçın τον παρέλαβε και περήφανος για τον ταύρο του, δήλωσε: «Κολυμπούσε τόσο γρήγορα... Τώρα είναι καλά και βρίσκεται στον στάβλο. Θα μπορούσε να είναι κομάντο. Τον ονομάσαμε Black Hawk».

Προφανώς μετά από τη μεγάλη αυτή περιπέτεια και την έκταση που έλαβε στην Τουρκία η συγκεκριμένη ιστορία, οι ιδιοκτήτες του αποκλείεται να θελήσουν ουδέποτε να τον θυσιάσουν, για κανέναν λόγο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης